Followers Remaja Purba

Tuesday, September 15, 2009

Lega sekejap

Sebenarnya aku ada 2 pilihan sama ada nak sebelum raya @ selepas raya untuk tarikh operation, yang mana aku memilih 08/09/09 (Selasa). Sebenarnya doc menunggu dari hujung bulan Januari baru 08/09/09 hari tu dapat buat operation sebab ammar kerap batuk & selesema dan bila doc pakar kanak-kanak check dia ada tonsil, tu yang ambil masa lama baru buat operation.

Cuma lepas ni aku kena kerap ulang-alik ke hospital lah jawabnya macam awal tahun dulu, selagi tak kering luka ammar tu selagi tu balutan tangan ammar takkan dibuka.

Esok kena hospital untuk cuci luka dan tukar balutan baru, berdebar-debar nak tunggu esok nak tau lepas tu macam mana, ikutkan pengalaman selang-sehari tapi tak tahulah kali ni macam mana, kalau selang sehari... hurm... dahlah... tak nak fikir buat masa ni.

Bertambah pening dibuatnya... aduiiyyaaaiii...

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...