Followers Remaja Purba

Thursday, October 1, 2009

Angka = 10 + 8

01 OKTOBER 2009 (Khamis)

PAGI
Lif kat rumah pengasuh rosak balik, semalam baru je baik, jadi lepas hantar anak-anak, turun tangga dari tingkat 10, takpelah exercise di pagi hari.

Di office pula, pengumuman minta semua keluar dari bangunan sebab bomba datang tengok keadaan bangunan ni ekoran kesan gegaran semalam di Padang, Indonesia, kena turun dari tingkat 8, guna tangga. Pagi ni je aku turun tangga 10 + 8.

2 comments:

ceni therebeq said...

si MQA dah sihat ker? ke kena pi PPUM lagi?

Akak buat shortcut blog mas kat blog akak yer...

aizamia3 said...

boleh je... mazs ok je...

MQA ok cuma kena selalu wat urutan kat jari tgn dia... start 07/10/09 nih kena ulang-alik g PPUM kat Bahagian Pemulihan Anggota Badan utk treatment... lagi 3 bulan pergi kat Klinik Surgeri PPUM lak doc nak tgk perkembangan dari masa ke semasa... so far ok cuma kena keje keraslah...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...