Followers Remaja Purba

Wednesday, July 27, 2016

#SyoknyaRaya #Hipster


Jumaat lepas, 22 Julai 2016..
Telah berlangsungnya Majlis Hari Raya Aidilfitri di tempat kerjaku..

Sepanjang majlis berlangsung turut diadakan cabutan bertuah, game raya dan persembahan live band serta karaoke. Aku tak menang pun.. sekadar suka-suka meraikan suasana.. Manakala tema pakaian macam biasalah kan.. baju melayu lengkap bagi lelaki dan baju raya bagi wanita.

Menu yang dihidangkan lebih kurang macam tempat lain. Ada pelbagai hidangan yang boleh dicuba dan dirasa tapi aku tak makan sangat pun, kenyang bergambar.. kihkihkih..


 #IniBukanBajuRaya..

 Bersama sahabat sedara sedodolku..


 Bersama Dato CEO yang suka selfie..


 Selepas beberapa tahun, baru kali ni berjaya dapat berkumpul dalam satu majlis..


 I love you all to the moon and back..


 Di bahagian luar dewan..
Pelbagai aksi dari kami.. see.. tak cukup sorang..


 Ini pula dari Bahagian aku sendiri..
Masa ni dah selamat tanggal semua aksesori yang aku pakai sedari awal..


Bila Mak Budak bergambar ala #hipster..


 Korang memang happening lah..


Ada je gaya nak cuba ditonjolkan..



Apa-apapun terima kasih kepada pihak pentadbiran dan mereka yang berkenaan dalam menjayakan majlis tersebut.. #SyokRaya.. Kenyang perut, suka hati..

Dan.. balik petang tu.. yang tak syoknye, tersekat dalam kesesakan jalanraya akibat kawasan sekitar LRT di Glenmarie banjir..


StatusHati: Ada yang minta tips kurus dari aku.. Ada di SINI..


11 comments:

Kakzakie Purvit said...

Kalau dah satu geng senang nak sama-sama sepakat:)
Ajak posing apa pun semuanya ok aje..

lia ummiirfan said...

meriahnyaaa

idzwa kamaruddin said...

inikan raya!

norhidana miswan said...

mmg seronok sesangat lah... gaya mmg hipster kalah anak2 muda kih3

naper tak pakai baju raya kak... makeup pun tak nampak mcm yg thn lps baju n makeup selari sama cun

paridah said...

meriah suasananya syoknya beraya sakan hujung syawal

Mia Liana said...

sakan posing ramai2...

jemput join ga minyak wangi ya... http://www.mialiana.com/2016/07/giveaway-minyak-wangi-braveheart.html

Suria Lekatlekit said...

erkk..posse yang jadi kontroversi tu pun ada.. apapun nampak happening sangat

Malinda said...

gaya hipster dah ada...mana gaya raver??? ko ni x baik dik kecik hati dak2 raver tau...hahaha...kurus sangat dah hah badan ko dik...dah bleh join ratu kebaya dah pasni...dah takyah diet2 lagi..maintain je :)

aryan azra said...

tengok dari gambar2 tu terasa kemeriahan raya

Siqah Hussin said...

Ini baru hipster! Heheh. Comel je semua buat macam2 gaya kat gambar bawah2 tue. Bersungguh semua mak-mak ye. Happening 😁

Mummydearie said...

Seronoklah dapat geng sekepala macam ni. Barulah best buat apa pun. Takdalah syok sendiri aje ^_^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...