Followers Remaja Purba

Friday, July 29, 2016

#perasanSlim #SyoknyaRaya


Kisah raya yang tak habis-habis..


 
#perasanSlim
#takretimakeup

Gambar Kanan: Dua bulan lepas..
Memang meletop.. kali pertama aku all out dalam majlis tempat kerjaku..
Kisah di SINI..

Gambar Kiri: Jumaat lepas..
Berkebaya songket..
Bersantai bersama geng sedara sedodolku dalam majlis Hari Raya Aidilfitri tempat kerjaku. Kisah di SINI..



#SyoknyaRaya..
Gambar atas tu deme kata 'silat tepis'..


Ketahuilah..
Moment yang sangat indah.. sangat terkesan di hati..
Korang tetap di hati walau kita terpisah antara bahagian..
Dari kecik hingga besar dan kembali kecik #perasanSlim kita tetap bersama..
I Love You all to the moon and back Kak Nora, Aty, Allyn, Sue Azim and Kak Gja..

Tak lupa juga buat my SIL yang melayan kehendak aku.. menaja baju serta aksesorinya..


StatusHati: Kak.. baju yang satu tu, yang ku aim tapi tak muat tu akan kujadikan sebagai sumber inspirasi untuk lebih #perasanSlim.. πŸ˜‰πŸ˜„πŸ˜ƒ


10 comments:

aryan azra said...

cantik berkebaya tu, memang dah slim tu

Ann Ishak said...

wah...cantiknya, ingatkan perantin baru tadi

Siqah Hussin said...

Ini bukan perasan kak.. Ni memang slim 😁 lagi kurus akak daripada siqah yang tembam.. Malunya πŸ™ˆπŸ™ˆ

Yang gambar kebaya tu, memang meletop! πŸ‘πŸ˜‰

HeNRieTTa JoSe said...

mmg btul2 slim kan...makin manis, makin cantik...

Malinda said...

dah slim dah dik...pasni tinggal maintain je...kalau rase2 cam dah kurus sangat laju2 roger akak...bole akak pos lelemak skit kat ko...hahaha :p

norhidana miswan said...

akak mmg selim pun... tak penah gemuk rasanya

eima said...

cantik dan slim ....

Mrs. A said...

Seronok bila dapat gang yang satu kepala nih!

Terbaiklah sporting gitu mengikut tema majlis.

LadyBird said...

Salam sis.. Salam knl.. Lady rs mcm xpernah sampai ke blog ni.. 😍😍😍

Mummydearie said...

Slimnya awak ^_^ Cukuplah tu, tak payah perasan slim lagi. Memang pun dah slim ^_^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...