Followers Remaja Purba

Monday, January 14, 2013

Subaru vs 'Sulama'..

 
  • Plan asal taknak bawak awek hubby sebab nak hantar dia jumpa doctor peribadi dia..
  • TAPI..
  • Memandangkan pagi tadi aku lewat dari biasa.. maka awek hubby kujadikan mangsa..
  • Maaflah ye bang.. abang tunda jelah temujanji tu..
  • Bila dah lewat.. faham-faham jelah..
  • Sampai satu tahap.. Subaru kujadikan mangsa..
  • eeemmm.. Aku rasa akak yang tumpang aku sekali pergi kerja ni mesti kecut perut..
  • Maaflah ye kak.. redha jelah dengan keadaan yang terpaksa akak tempuh ni..
  • Bukan selalu saya buat tapi bukan jugak sekali yang akak akan kena tempuh.. hikhikhik..
  • Maaflah jugak pada abang Subaru tu.. bukan sengaja nak main 'cucuk-cucuk' ni.. takde niat nak bagi hangat dipagi hari cuma aku dah lambat.. itu aje..
  • Kira merasa jugaklah 'Sulama' ni 'IKUT' Subaru tu..


psstt.. psstt lagi.. last psstt:
  • Ok.. dah.. masa untuk mulakan kerja..
  • Kepada korang semua..
  • Moga hari ni menjanjikan sesuatu yang lebih baik dari hari semalam..
  • Ada masa kita jumpa lagi..
  • Assalamualaikum..

9 comments:

bujal X said...

pinjam kak~~teringin nak lenjan subaru~sulama saya taknak~~keh keh~~

:: Mrs.Eady :: said...

okey~

faraherda.razalan said...

Hahahahahaha! Tergelak baca komen bujal. Amboi, ade bt drift tak?

Rai Ourkizuna said...

aduh kak..tak dapat bayang kengerian akak tumpang tu..tau je la kalau jalan da jem..kena pulak area pj yg sesak tu kan..hehehe..

Munnafendy said...

wsalam kak ai :)

azieazah said...

Amboiii main cucuk cucuk belakang yaaa

the malay male said...

buat drift x?

Namee Roslan said...

hehe. takpe sekali sekala pinjam awek hubby. hehe. :D

Kesuma Angsana said...

he he, tq singgah blog KA Juga. DOne clik ye

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...