Followers Remaja Purba

Friday, January 4, 2013

Sepang Circuit..


  • Tahun lepas (macam lama sangat padahal baru je masuk tahun baru..), aku ke Sepang Circuit.. tengok lumba kereta.. jangan tanya game apa sebab aku sendiri pun tak tahu.. yelah.. hubby sponsor aku ikut je..
  • First time (control excited..) aku masuk dalam tu.. dengan ngauman bunyi kenderaan yang gggrrrr... buat aku rasa nak join sama..
  • InsyaAllah.. akan kuusahakan agar aku pulak yang dapat pandu kat litar tu walau hanya sekadar makan angin.. kihkihkih..
  • Tapi tempat macam ni amatlah tidak sesuai untuk dak Nuha.. dengan ngauman enjin yang membingit.. kitorang duduk jauh sikit.. taknak merosakkan gegendang telinga dak Nuha..
  • Dak Kakak dengan dak Adik usah cakaplah.. seronok..

Sempena memperingati Palestin.. dorang buat lintas hormat sepusingan..

Macam-macam rupa.. macam-macam color..


Dak Adik sedang menghayati kelajuan dan kebisingan kereta yang lalu..

Kali pertama guna 5100..
Maaflah ye.. aku tak reti.. janji ada kenangan sudah..
Tak sempat nak jelajah belajar cara penggunaanya lagi..
 
 
 
psstt: Slow je aku update blog tahun baru ni.. InsyaAllah start pertengahan Februari nanti aku kejar balik entry yang tak sempat aku jenguk jengah..
 
 



8 comments:

نورعيم said...

ok la tu akak merasa jgk pi sepang. tp kalau dpt peluang pn mcm xmau pi je. hihi.

faraherda.razalan said...

Wah! Syok gak klu dpt lyn tgk lumba kete mcm ni...sy pnh gak dulu ms bujang2 dulu...tgk drifting...huuu~

Kesuma Angsana said...

wah2 hebat tu

Kakzakie said...

Mesti bingit. Nuha tak takut pulak ye..

Daddy Ziyyad said...

Saya tak pernah masuk dlm tu..teringin nak masuk..tgk f1 ke..

makchaq said...

Makchaq tak boleh pi sini.. takut tengok orang bawak kereta laju2 tambah bunyi kuat2..

the malay male said...

Mahal tiket ni

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Jom kak, kita race sesama kat litar sepang,hahahaha. 50km/j pun jadik..huk3. Sabo je la kan, hehehe

Teringin nak tengok yg lumba motor punya.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...