Followers Remaja Purba

Wednesday, January 30, 2013

Entry 2 in 1..


  • Weekend hari tu.. lepas dah penat membeli sebelum belah.. kitorang singgah makan kat sini..
  • Nampak macam menarik.. sebab ada dua duta menghiasi pintu masuknya..

  • Kemudian.. pilih menu.. bla bla bla..
  • Bila sampai.. eemm.. aku rasa mungkin aku salah order kut.. sekali sampai lamb chop daaa..
  • Aku dahlah tak makan kambing..
  • Sudahnya hubby yang kena makan walhal dah order nasi goreng..
  • Air pulak.. carrot susu.. mak aaiii... manis teramat.. rasa susu je..
  • Entah kenapa serba tak kena pulak aku rasa..
  • Confirm lepas ni takmo dah makan kat situ..
 



Ni kisah lain pulak..
  • Ni kisah masa birthday aku kelmarin..
  • Sementara nak tunggu hubby kat tempat kerja, masa untuk beronok-ronok layan dak Nuha..
  • Cerita banyak takmo.. layankan je gambar dia..

'Ibu.. mana babah ni..'


psstt: Nak cerita yang baik-baik je.. yang tak best kita simpan zip mulut dendiam..

psstt lagi: Hadiah..? eeemm.. takde hadiah extra ye mak budak.. kan dah dapat hari tu.. :(

last psstt: Tak sabar nak tunggu Cuti Tahun Baru cina... yeeeaaahhhhhaaa..



11 comments:

Anum said...

salam rabu
singgah pagi

:: Mrs.Eady :: said...

comel nyer nuha!!!

Munnafendy said...

nuha comel nuha bambam!!!!

rasa nk gigit2 je lengan tu...aiyeeeeeeee

QueeN TerataI said...

kopitiam mmg selalu mcm tu kak... ;)

eeee geram ngan nuha ni...

Hasrina said...

lebih tertarik dengan cerita kedua tiut miut geramnya...

p.s. dah lama tak layan kopitiam unless for cofee and roti bakar jer

the malay male said...

tak sedap ye

azieazah said...

Pak Hailam Kopitiam tu dutanya ialah Misbun Sidek, kan?

Yang fames kat situ cuma pau saja. Pelayan selalu tak cukup. Makanan so-so saja.

ariana said...

Mata terus tertumpu kat nuha yg comel sgt tu.,.:)
Oh ye., hepi belated befday buat ai ye., sori tertinggal ketapi., hihi

Pida Sanglang said...

masyaalllah comey sgt

Kesuma Angsana said...

dak nuha mkn comellah

Hidayah said...

restoran itu --> indah rupa je lah..

dak nuha...alolololo..comeinye .. comeinye..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...