Followers Remaja Purba

January 9, 2013

Comment masuk SPAM..? erk..?


  • Memula aku nak ucapkan terima kasih banyak-banyak pada sorang anynomoustakdenama ni..
  • Kerana comment dia yang sedemikian buat aku yang dah lama tak click kat SPAM.. terus click kat situ..
  • Sekali tengok.. banyaknya comment yang pending kat situ..
  • Antaranya beberapa blogger yang biasa comment kat blog aku, ntah kenapa masuk kat SPAM tu..
  • Patutler lama takde.. rupa-rupanya simpan kat rumah sementara tu..
  • Apa-apapun terima kasih pada dia tu.. terima kasih banyak-banyak..
  • Namun demikian, mintak maaflah comment tu aku simpan untuk rujukan aku pada masa depan..
  • Sekurang-kurangnya aku sedar diri..
  • Sekurang-kurangnya aku taklah terasa yang aku sorang je ada anak..
  • TAPI..
  • Aku nak ucapkan terima kasih lagi dan lagi dan lagi..
  • Sekurang-kurangnya kau hadap jugak entry isi blog aku ni..
  • Sentap..?
  • Tidak sama sekali..
  • Sebab.. ni blog aku.. acuan aku.. citarasa aku..
  • Aku bukan nak kejar traffic, duit bagai..
  • Aku minta maaflah kalau kau tak suka.. aku tak boleh nak kata apalah..
  • Untung kau..
  • Tak pernah aku buat entry khas untuk orang takde nama..
  • Kira kau speciallah hari ni ek..


psstt: Aku ok je..

17 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

feduli ape dgn anon!

bujal X said...

rilek~~jom kita gi kena cendol klang dulu~he~~

Anum said...

adoi macam2 ya

faraherda.razalan said...

La....ape yg kurangnya eh? Manusia, manusia. Bila ada ruang gembira, kenapa ruang benci juga yang dipilih? Pelik betul!

QueeN TerataI said...

ape2 la kan... sukati kitalah nk story psl ape pun.. inikan blog kita.. kalau suka dtg dan baca kalau x suka x pyh dtg dan bacakan? kan? buat donno je dgn org tanpa nama ni... ;) ada ramai lg yg suka...

Daddy Ziyyad said...

Anon = bacul.

sekian.

Bahahahaha

Mohd Lokman Bin Ramli said...

dia menyerang lagi.. saya pun dah kena dulu terus buang kebenaran anonymous untuk komen blog saya

❤Kamsiah❤ said...

kena setting kat komen tu...dont allowed cik anon..

YanaUjang said...

bosan dgn pengecut gitu..xsuka xyah la hadap..dh gatal nk hadap entry kita, sendiri tanggung la risiko..wahh risiko gitu..huhu

chill kak! mmg untung anon tu ada entry khas..keke~ :)

Kakzakie said...

Boleh diagak tak siapa anon tu ai? Blog santai macam ini pun ada rasa tak senang. Heran...heran...

Kesuma Angsana said...

mmg kena check comment di SPAM juga

Munnafendy said...

apa saja lah anon ni kan...macam2

the malay male said...

marah sape ni?

ct rahani said...

macam3 manusia ni kan sis.. sy dh set hanya blogger je leh comment.. anon not allowed.. hehe..

sabar ye sis.. :)

Namee Roslan said...

tpi kadang2 pelik mcm mana comment boleh masuk spam ! namee pernah jugak jd mcm tu ! :B... oh anon, hmmm. nape tak tunjuk diri.

Pida Sanglang said...

selalu masuk dan membaca ...dah jadi rutin membaca & akan lemparkan komen klu bila rasa perlu....no matter blog kita itu adalah cara kira tok sah kisah apa org lain nak kata...:)

Kesuma Angsana said...

yup kdg2 kena check2 juga kat spam tu !

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...