Followers Remaja Purba

Wednesday, December 18, 2019

Tapi.. yakin ke..??


Kebetulan apakah ini..?
Masih tak serik rupanya nombor 18 dan 19 ni.. πŸ˜‚

Esok..
19 Disember 2019 (Khamis)
Hari pengambilan keputusan Pentaksiran Tingkatan 3 (PT3) 2019 dan dak Kakak adalah salah seorang daripada calon terlibat.

Perbualan di dalam whatsapp group kelas dak Kakak..
Respond cikgu bila ada segelintir yang bertanya:

'Cikgu, ambil result dengan ibubapa ke..?'
'Boleh je hadir dengan parents tapi yakin ke..??'

Guru kelas dak Kakak turut berpesan:
  • 'Kena pakai uniform sekolah, kalau tak, kena balik tukar.'
  • 'Mereka yang tak bayar yuran, tak boleh ambil result.'
  • 'Tak pulangkan buku teks pun sama. Pulangkan sekali dengan denda lewat start daripada mula cuti sampai 19hb.'
  • 'Yang derhaka mohon bertaubat.' πŸ˜‚

Dan..
Dengan izin, saya simpan di sini sebagai kenangan..

StatusHati: Esok PT3..

6 comments:

Anum said...

sabar je la

A m m i said...

hahah cikgunya pun boleh tahan.

best of luck untuk kakak & mamanya juga. chill2 je ye mamanya

Umi Nazrah said...

oh confirm nebes kan untuk esok. teringat kenangan pmr dulu. hehe

Warisan Petani said...

Mudah2an dak kakak dapat keputusan yang cemerlang.

Azian Elias said...

boleh katakan N3 kat blog hari ni pasal PT3. hehehee.. all the best lah kan.

uncle gedek said...

Lots of luck ye, dak kakak!... Lepas tu mintak ibu belanja!

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...