Followers Remaja Purba

Tuesday, May 8, 2018

Lokasi Bawah Meja


Suasana kerja turut memainkan peranan pada emosi seorang pekerja selain dari kisah mengenai seorang ketua. Bercerita mengenai ketua mampu menaikkan tahap adrenalin aku, jadi buat sementara, lupakan je bab ketua tu. 

Lokasi: Bawah meja

Ini memang port terbaik dan strategic.
Harap-harap boss besar aku tak ganggu masa rehat aku.

Kalau kena ganggu..?
🤔🤔🤔
Pleaselah boss.. waktu rehat kot.


StatusHati: Tak terluah rasa hati..


5 comments:

Normi Nieza said...

la..igtkan anak..rupanya mak..hihi

Kakcik Nur said...

Lama dulu waktu masih bekerja, memang pernah tidur bawah meja. Pernah juga bawa anak dan tidurkan bawah meja ... :)

Warisan Petani said...

Yang penting waktu rehat.
Bukannya ngulo

Ann Ishak said...

perh...mantap location :D

Kuazue Mohd said...

dasat nih dengan selimut bagai. Cik azue dulu rehat jarang sangat dapat mentido kan diri, sebab time tu la nak makan, time tu juga lah nak solat zuhur.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...