Followers Remaja Purba

Monday, December 18, 2017

A&W Limited Edition Collectible MUG 2017


Bila sebut A&W.. teringat zaman kanak-kanak riang #RemajaPurba dulu di mana aku dan kawan-kawan aku cuci mata melepak di Taman Jaya, Petaling Jaya dan dah tentu waktu tu kami akan lalu di A&W ni. Bukat setakat lalu, singgah beli makanan lagi. Masa tu kami ada kad diskaun untuk budak sekolah, jadi dapatlah diskaun bila membeli.


Sumber pakcik google

DAN..

Baru-baru ni A&W telah melancarkan A&W Limited Edition Collectible MUG 2017. Tak lepaskan peluang memujuk Chef Hubby untuk membelinya. Tak sangka beliau nak layan kerenah MakBudak ni. Maka..


Berjaya membeli MUG ni.. drive through at A&W Plaza Tol Batu 3, Shah Alam


Tak sabar.. selfie dalam kereta pun jadi..
Ketika orang lain dah lama mendapatkannya, aku baru nak beli..


A&W Limited Edition MUG 2017 - RM49.90 only


Beef Coney (dahulu dikenali sebagai Coney Dog) yang tidak pernah berubah rasa..
Bila order menu ni, teringat kenangan zaman #RemajaPurba aku dulu tu..



Bila dah beli Limited Edition MUG A&W tu.. mesti nak cuba gunakan MUG tu kan.
Nah.. ni tips nak feel sama minum root beer macam dekat A&W:
  • Dapatkan Limited Edition Collectibles Mug 2017 (simpan seketika dalam freezer)
  • Beli Root Beer
  • Beli Vanilla Ice cream
  • Masukkan air Root Beer dan Vanilla Ice cream ke dalam MUG yang telah disejukbeku
  • Siap dan bolehlah minum sambil feeling tengah minum di A&W.
  • DAN.. kalau tengah diet, lupakanlah hajat tu - kalau teringin, rasa sikit je.. kihkihkih..


Gambar selingan bersama dak Kakak dan Adik..
Dak Nuha masih di kampung di Selatan..

Makan tengahari di 'Atok Asam Pedas' Sungai Sembilang seperti kenangan di SINI..
 



StatusHati: Tak sabar nak balik kampung..



3 comments:

Siti Rohaida Yusof said...

bestnya dapat cawan limited edition ni

Ann Ishak said...

nak nak nak...bole bagi suami saya guna mug ni :D

Mummydearie said...

Adoi! Tips yang last tu terus tawar hati nak try buat kat rumah! Hahaha!

Tapi knowing me, tips macam tu I mimpikan ajelah. Yang penting, kena try dulu ^_^

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...