Followers Remaja Purba

Tuesday, October 31, 2017

Double Standard kau ye..


Kisah Sabtu lepas:

Aku baru acah-acah parking dekat situ kau dah suruh alihkan kereta. Wah.. double standard kau ye. Mentang-mentang aku bawak kereta kecik, kemain kau beria suruh aku alihkan kereta. 

Aku turunkan en. Hubby je kot.. bukan nak sangat parking dekat situ. Tak sampai dua minit pun. 🤔🤔 Pasal kau, aku tak dapat nak muahhh tiga kali dari en. Hubby.. Menci tau..!


Kisah disebaliknya:

No wonderlah dia beria-ia suruh aku alihkan kereta, rupa-rupanya dia bukan staff yang bertugas di situ. Sebaliknya hanya menjaga untuk satu function yang sedang dijalankan on that time. Biasanya staff yang bertugas dekat situ takkan 'halau' aku, lebih-lebih dah cukup kenal dengan kereta aku.

Tapi.. tetap tak puas hati sebab masa tu aku tak dapat muahhh tiga kali dari en. Hubby.. 😞😞😞



StatusHati: Romeo India November Delta Uniform Alfa Whiskey Alfa Kilo..!!


2 comments:

dorsett pink said...

hahaha. kelakarla orang tu

ewanthology said...

balik umah nnt cium puas puas..haha

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...