Followers Remaja Purba

Friday, February 10, 2017

Dari Fisioterapi, Orthopedic hingga ke Neuromedical.


Sejak tiga bulan kebelakangan ni, dating dengan doctor menjadi rutin bulanan aku. Dari Fisioterapi, Orthopedic hingga ke Neuromedical hinggakan terasa nak berdiam diri buat sementara waktu. Dalam masa yang sama idea tak nak datang menjengah buat aku rasa down. Cemburu melihatkan kawan-kawan ada je kisah nak dikongsikan tapi aku..

Kali ni hanya entry pendek bagi beberapa peristiwa sepanjang minggu lepas aku rangkumkan di sini..


Hadiah hari lahir yang jatuh masa Chinese New Year baru-baru ni..


Angpow buat anak-anak dari tempat kerja chef Hubby..



Pagi yang tenang menggamit memori.. hehehe..


Hasil kerjasama my SIL and her team #SiTukangPelamin..
Gambar pengantin.. belum ada masa nak edit..



Minggu ni..
Rutin harian berjalan seperti biasa..
Takde yang terlalu istimewa.. kalau ada pun hanya untuk tatapan peribadi.
Doa dan harapan aku, moga rutin kita semua dipermudahkanNYA.
Terima kasih sebab masih sudi singgah ke blog Mak Budak a.k.a Remaja Purba ni.
Sayang korang ketat-ketat..


StatusHati: Petang ni aku ada dating dengan doctor di Bahagian Neuromedical..


7 comments:

HeNRieTTa JoSe said...

nak cekelat sikit...hehehe....moga cepat sembuh akk...byknye 'dating' doc...

Mar Mansor said...

best dapat coklet..semoga diberi kesihatan yang baik

aryan azra said...

sedapnya dapat jambangan kit kat

husna zahidi said...

happy belated birthday kak..🎈

pelamin cantik! 😍

Scha Nazri said...

happy belated birthday! semoga sihat selalu. amin

LYAfrina said...

Walau apa pun lya doakan moga segalanya dipermudahkan buat awk.. Aritu pom lya gtu, kdg x tau nk.update apa.. Sbb suka sgt snap pic n update pic kat instagram, so..guna j balik pic tu update blog..tp lg detail la.. Leh tulis pnjang2..

Kira Sakura said...

letih kan kak bila terpaksa jadikan hospital sebagai rumah no dua. mana letih badan. letih otak. letih menunggu. letik poket lagi kos ulang alik. moga dipermudahkan urusan akak dan cepat2 discaj

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...