Followers Remaja Purba

Friday, February 3, 2017

Best ke Filem xXx: The Return of Xander Cage?



Kisah pada hari kedua Tahun Baru Cina (CNY)
 
Jumpa dia ni di GSC Setia City Mall


Yeah.. Akhirnya..
xXx: The Return of Xander Cage..
Peneman sepanjang hayat tak boleh teman.. my SIL jadi mangsa..
Janji aku dapat tengok my sexy budak botak..

Ggrrr... aauuwww... mioww.. best.. best..
Hadiah hari lahir 28 Januari 2017..
#MyBigDay..


Sejak dari zaman remaja sampai dah jadi #RemajaPurba ni, aku suka sangat dengan budak botak ni. Suara garau dia.. eemm.. Kalau dapat jumpa, tak nak aku bayangkan apa akan jadi pada aku. Ok.. cukup.. cukup.. kang peneman sepanjang hayat tunjuk gambar pelakon lawa yang dia suka, mahu aku sentap sepurnama nanti.. kahkahkah..


La ni jatuh cinta dengan watak #Adele dalam xXx: The Retun of Xander Cage tu sambil membayangkan aku kurus macam si rambut hijau tu.. eemm.. Nampaknya nak kena work out lebih ni.
#PerasanSlim
#XanderCage


Mengumpulkan ramai pelakon popular dalam filem xXx ni..

Sharpshooter Adele Wolff (Ruby Rose)


Aku sukakan watak dia dalam filem ni..


Keduanya pelakon kesukaan aku..

Sumber asal: FB dan pakcik google..


9/10 aku bagi untuk filem ni. Damn serious.. aku suka budak botak ni..


StatusHati: I don't believe in good guy..



11 comments:

paridah said...

FILEM MENARIK SERONOK DITONTON

BTS said...

Filem macam ganas ja si botak ni,,,

norhidana miswan said...

tak sabo jgk nk lyn filem nih...

nape lah walaupun dia botak tp lyn tgk dia berlakon kn

Pokok Manggis Depan Rumah said...

Macam menarik cerita ni untuk di tonton.

Jobdirumah Buat Duit said...

Macam best cerita ni. Tengok iklan dia pun menarik.

galaksi viral said...

Salam perkenalan.. blogwalking dan done follow blog ini. :)

dorsett pink said...

saya nak tengok citer ni sebab hero dia tu. saya suka lakonan dia

HeNRieTTa JoSe said...

pown dah tgk...dr mula smpai akhir...semua action...rietta minat action movie...

Kak Yon said...

singgah..blogwalking

LYAfrina said...

Dah lama x tgk citer action camni..klo tgk pom animasi..apakandaya..ade budak kecik nk ikut.. haha.. tp ada jugak layan movie seram cam anabella bawak fasya.. ok jer..

hero ni mmg besttttt..

Kira Sakura said...

layan tengok cerita macam ni kalau dengan husband. tp gamaknya dia la tak tenang kot. kejap kejap bini Tanya kejap2 Tanya lagi hahahahaha.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...