Followers Remaja Purba

Tuesday, January 28, 2020

🎉 Selamat Hari Lahir #RemajaPurba 🎉


Malam tadi:
'Adik.. esok birthday ibu..' Selamba je reaksi anak lelaki nan seorang ni tapi punya hati tisu.
'Nuha.. esok birthday ibu..'
'Ibu nak apa..?' Alahai sweet nya dak Nuha.. melting aku dibuatnya.


Hari ini:
😍 It's my Birthday.. 🤗

Hadiah pertama di seawal 6:30 pagi..
Terpinga-pinga aku bila staf kaunter Petronas memberikan syiling tersebut. Angpow katanya.

Walau dia tak tahu hari ni birthday aku tapi akan aku anggap itu hadiah untuk aku. Hanya mampu mengucapkan terima kasih kepada dia. Aku hargai pemberian dia itu.


Semakin bahagia...
Terima kasih kak Zai.. appreciate it.. love it..


Tapi.. 
Apa yang buat aku lagi bahagia hari ini..
Dak Kakak orang pertama yang wish birthday aku pagi tadi. Dak Adik dengan dak Nuha masih belum bangun lagi pagi tadi. Terima kasih kakak.. sayang kakak ketat-ketat. Tak sabar nak balik petang ni hadap kerenah korang.

Alhamdulillah..
Masih diberi kesempatan untuk bersama anak-anak dalam menjalani rutin harian.


#KisahKita: Sedih tapi aku tetap gembira..

4 comments:

norhidana said...

50sen tu memang diberi kot sempena CNY kak, sebab kelmarin masa edy nak isi kad touch n go, selalunya ada cas 50sen tapi cas tu tak payah bayar, lepas tu dia bagi lak 50sen pada edy...

wahhh bestnya hadiah coklat tu, kalau bawa balik mesti kene pau dak nuha nih...
apa pun
Happy birthday kak, moga di panjangkan usia, dimurahkan rezeki dan diberi kesihatan yang baik

Azian Elias said...

Happy birthday to u. moga tambah bahagia. panjang umur murah rezeki dan diberkahi allah hidupnya.

Warisan Petani said...

Tahniah
Selamat hari lahir mak budak

Siti Yang Menaip said...

simple yet sooo meaningful =')

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...