Followers Remaja Purba

Saturday, April 1, 2017

Kontrak setahun bersama TELEKOM


Kisah pagi tadi..

Selesai urusan berkenaan pertukaran modem baru + kontrak setahun bersama TELEKOM gara-gara kes di SINI.. 

Dah lewat petang tapi hasil yang diberikan satu daripada lima bintang je aku boleh bagi. Laju lagi aku menggunakan line handphone aku. Nak je aku mengaum tapi apakan daya.. ni semua pilihan aku. Jadi.. sila salahkan diri sendiri.


KONTRAK SETAHUN TU atas alasan kalau modem rosak boleh tukar tanpa perlu membayar modem yang akan digantikan.


Takpe..
Sementara ni aku bertahan untuk sebulan dua ni. Kalau masih tiada perubahan (DAHLAH AKU BARU UPGRADE DATA with TM).. kita tukar je.. which mean aku akan beli modem yang banyak dijual di kedai bukan di TELEKOM sendiri -- dahlah kawasan aku takde UNIFI.

Upgrade Data dah cun tapi tak guna kalau modem macam siput kepenatan berlari kat tengah padang.


StatusHati: Jangan mengaum dulu.. sabar ye..



5 comments:

paridah said...

MOGA SEGERA SELESAI SEMUA MASALAH AI N TELEKOM

norhidana miswan said...

tensen jadi nya kak ye...
mcm sesia je bayo tiap2 bln

Mar Mansor said...

stress kalau macam siput
Jemput Join Segmen Blogwalking Janji Kita

Kira Sakura said...

memang. angina je kalau dengan tm ni. bayo nak on time. tapi servisnya mcm kita ni tak bayo setahun tu!!!

LYAfrina said...

try cari kat lazada jer..ada jual kot modem tu

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...