Followers Remaja Purba

Monday, December 24, 2012

Pasar Pagi Ahad..



  • Semalam.. pertama kali dak Nuha ikut kami pergi ke pasar pagi kat area rumah aku..
  • Boleh tahan semangat chubby badan dia aku dukung..
  • Sebenarnya aku teringin nak makan daging tapi lunch tengahari tu chef hubby masakkan kari kepala ikan..
  • Daging..? Beli simpan dalam peti sejuk.. bila nak masak.. eemm.. tengoklah malam ni kut..

Nak snap lelebih tak boleh.. kendong dak Nuha..




Kepenatan..
Balik rumah.. dapat susu.. terus zzzzz...



psstt: uwaaaa... aku sakit gusi.. sakit tak tahan.. rasa kejang mulut menahan sakit..

psstt lagi: Nak menangis jugak hadap kerja..

last psstt: airmata je belum keluar ni..



8 comments:

Anum said...

syok kan pg pasar pagi :)

abah khalisha said...

Penat btl anak g pasar lentok terus.hehehe

intanfirdaus247 said...

bestnya tgk ikan..fresh2

Kakzakie said...

Bila rasa nak nangis pandang gambar Nuha mesti ada sedikit lega..

azieazah said...

Amboiii memang la lengoh, tengokla badan si Nuha yang montel tu. Bleh sakit belakang dibuatnya. hehehe

Kasih Lestari said...

sebenarnya bagus bawa bdk2 pergi pasar/pasaraya...biar dia kenal ikan pe,sayur apa,itu apa,ini apa....

Zana Ariana said...

bertuahnya hubby masakkan..:)

mmg faham sgt mcmn sakit gigi..huhu mmg nk keluar airmata menahannya..

Kesuma Angsana said...

dtg baca waktu cuti2 ni hehehe

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...