Followers Remaja Purba

Thursday, December 6, 2012

Mak Budak ---> Berkursus..


  • Malu rasanya tetamu datang bertali arus tapi empunya diri masih belum membalas kunjungan..
  • Apakan daya.. semalam dan hari ni aku berkursus.. Makanya aku tiada masa untuk membalas kunjungan..
  • Ditambah pulak weekend ni nak gedik manjakan diri bercuti bersama family..
  • Meronta-ronta hati ni nak BW tapi keadaan tidak mengizinkan..
 
  • Lagi BEST..
  • Streamyx kat rumah buat hal.. dah buat aduan tapi sebab aku ni bukan berstatus VVIP pada mata TELEKOM makanya aduan aku masih berstatus.. BELUM SELESAI..
  • Macam manapun hari ni nak kena berurusan balik dengan pihak TELEKOM..
  • Lainlah kalau hari yang aku tak dapat guna tu aku tak perlu bayar.. rugi sebab kena bayar..
  • Bulan lepas dah kena.. bulan ni jadi balik..


  • TAPI..
  • Untuk meng 'cool' kan diri sendiri..



bila tatap belek tengok dia ni.. hilang segala rasa tak best..
diganti dengan yang indah-indah je.. walaupun dia ehem sekalipun..



Sebagai tanda mohon maaf kerana tidak dapat singgah ke teratak kengkawan semua..




psstt: dak Nuha belum boleh duduk lagi.. la ni dia sedang belajar nak berdiri.. juga masih belum sihat sepenuhnya..



13 comments:

Anum said...

tomeinya dia

❤Kamsiah❤ said...

akak ari tu,ada masalah line...tiap ari akak call push up TM haha..padan muka..bila call takdenya nak gelak2,mesra2...cakap ala2 nak putuskan line,nak ganti dgn yg lain...

Kakcik Nur said...

Kakcik juga berkursus semalam dan hari ini.

Dak Nuha semakin comel. :)

NM03 said...

syomel!

Mrs Lurve said...

comelnya dia..mcm anak mat saleh

Kakzakie said...

Betullah kalau kakak pun sama pandang gambar anak-anak comel macam Nuha ini boleh hilang stress...

Apa lagi anak sendiri.

QueeN TerataI said...

xpela.. msg2 ada tugasan tersendiri.. BW tu bila2 pun boleh... ;) x lari blog we all semua ni.. hehehehe alahai geramnya tgk dak nuha ni... rasa nk geget2 ajer

diari alfa said...

ha.aa.. tomei..pinjam jap..nk dukung...:)

the malay male said...

Tukar unify jee

Daddy Ziyyad said...

memang stress kalau streamyx buat hal kan...dah la bil tetap jalan...

azieazah said...

Oh saya pernah kena sampai nak bergadoh dengan orang TM. Tension!

Iyla Cantek said...

Salam..
Comei baby..nice blog n sweet entry..
Done follow u..follow me back..
TQ..;)

kay_are said...

comel kemain dak nuha ni.. dah makin besar dah die.. selamat berkursus ye akak =)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...