Followers Remaja Purba

Saturday, December 1, 2012

Kisah kenapa tak boleh upload gambar dalam BLOG..


  • Buat sementara aku terpaksa upload terus dari handphone 3310-i aku ke dalam blog.. kemudian baru di edit di computer.. Kat lappy aku tak try lagi.. Harap-harap takde masalahlah hendakNYA..
  • TAPI..
  • Aku nak tanya kat korangler..
  • Aku tengok dalam gallery dalam 3310-i aku tu semua gambar-gambar dari dalam blog secara automatik ada kat dalam gallery tu..
  • SOALAN aku..
  • Kalau aku delete kat dalam 3310-i aku tu.. adakah memberi kesan kat dalam blog aku..?
  • Gambar-gambar dalam blog adakah akan hilang..?
  • Kalau tak silap aku, aku pernah terbaca dalam satu blog tu, dia terdelete kat handphone, semua gambar dalam blog HILANG..
  • Adakah kemungkinan tersebut akan terjadi..
  • SEBAB.. aku risau.. takut ter.. delete.. ter.. padam terus gambar-gambar tu..
  • Sape tau ye..?



psstt: Leceh guna 3310-i aku tu tapi selagi aku dapat upload gambar oklah tu.. dari takde langsung ye dak..



14 comments:

Fendy said...

xpasti la...

Mohd Lokman Bin Ramli said...

xtahu lah..

Hidayah said...

salam..

dayah tak pasti la bab bab gajet nih..

:)

tak tau nak kata apa..

Nieda ramly said...

susah hati kalau terlebih storage

intanfirdaus247 said...

nak komen juga,.. x past juga..

pha is said...

yer ke ada kesan kat blog kalau delet...? tak tahu pulak..

Tinta Lana said...

Assalammualaikum.

Saya pun tidak dapat membantu.. tapi kalau akk cuba delete satu dua gambar dulu dan tgk hasilnya?

tia sayangdia said...

tetap nak komen .. hehe. tak tau lah kak =='

the malay male said...

cuba dulu, baru tahu... Heheeeee

azieazah said...

Klu dah upload ke blog, bila bila masa pun kita boleh jer delete ori dari source. Samada yg kita simpan di desktop, pen drive, folder atau apa saja. Saya faham begitu.

Apa kaitan benda yang dah upload kat website/internet dengan benda yang ori dari luar? Rasa macam tiada kaitan. Blog bukannya document yang perlukan link pun, kan?

eLL said...

errr, rasanya tidak terjejas kot. sebab saya selalu upload gambar dari thumbdrive. lepas dah masuk blog, terus cabut thunbdrive tu... gambar pun masih ada dlm blog lg

Kesuma Angsana said...

ntahlah x pasti sgt !

Kancil 8349 said...

lemah dalam bab nie

Fazura Cocorich said...

sy penah jadi mcm ni...baru tukar hset samsung galaxy... cek gallery fon byk pic dr blog...so delete jela sbb takut penuh storage..tup2 bukak blog n website sume pic hilang...aduii...patah semangat seminggu...huhu...kenela upload balik satu2 pic tu..tak taula ape kaitannya tp pic asal dlm pc masih ada ..napela boleh hilang bile delete kt hset..ada tanya pakar komputer...katanya kene save dekat google picasa baru pic tak hilang....smpi arini masih tak siap upload pic lg..yg website dh tak bukak dah...hadoii...sob3
so hati2la ye pasni... =)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...