Followers Remaja Purba

Saturday, December 15, 2012

Bertandang ke rumah Makchaq..


  • Balik dari percutian di Camaeron Highlands..

  • Dari sebelum Raya Aidiladha lagi perancangan nak ke rumah Makchaq.. gara-gara helmet dak Amir..
  • Tapi apakan daya.. sampai dak Amir dah kembali ke over the sea pun aku tak dapat jumpa..
  • Akhirnya..
  • Isnin - malam - 10 Disember 2012.. kitorang sampai ke rumah Makchaq..
  • Yang lucunya.. Makchaq kedengaran kelam-kabut masa aku call nak confirmkan lorong rumah..
  • Memikirkan esoknya Makchaq kerja, tu yang kami sampai awal.. kalau cuti.. aku rasa silap-silap bertunggu-tangga kitorang kat sana..

Nafisah yang sudi share mainan dengan dak Nuha..
Thank you dear.. luv n miss u so much..


Comel + cute kan dorang..
 
 
 
psstt: Amir.. sila jangan jeles okay..

8 comments:

intanfirdaus247 said...

baiknya nafisah sudi share menan dgn Nuha..sweet

Kakcik Nur said...

Makchaq ada ajak kakcik dtg sekali malam tu, tapi ada aral yg menghalang..

Daddy Ziyyad said...

rumah makchaq ni sebenarnya di mana? Putrajaya? Wife saya ada jumpa dia sekali di putrajaya kalau tak silap, makchaq beli macaron

makchaq said...

Orang tengah pakai baju kerja lagi.. tetamu dah depan rumah..
tanjat boboi tau...
Nasib tamu dah biasa.. sempat naik pi mandi dulu...

Nafisah suka kat Nuha la tu.. kalau orang yg dia tak suka, kadang2 kedekut jugak budak tu...
tapi kelakar sangat bila tengok dak Nuha geli kat bear & mainan berbulu & gebu2 tu...

Kesuma Angsana said...

seronok ye gader2 cam ni hehe

LadyBird said...

bestnye .. leh kenal2 kan? :)

TejaPunBoleh™ said...

comel!

kay_are said...

mesti best kan bile blogger menziarah umah blogger.. macam2 bende boleh di share kan.. =)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...