Followers Remaja Purba

Sunday, January 1, 2012

Happy Anniversary to.. ME..


Selamat Hari Ulangtahun buat hubby.. 01 Januari 2012..


Dengan harapan..

Moga dianugerahkan kesihatan yang baik agar dapat jaga diri ini dan anak-anak hingga ke akhir hayat abang..



Walau tiada sesuatu yang istimewa tapi terima kasih kerana sabar melayani kerenah isterimu ini.. Namun tetap kutunggu 'sesuatu' dari abang..


Untuk anak-anak..
Dorang dah dapat habuan petang tadi..
Kalau sempat nanti aku update apakah habuannya itu..



psstt: Hadiah..? dah dapat.. cuma belum tahu lelaki ke perempuan.. ;)


psstt lagi: Hubby mengidam Samsung Galaxy..


last psstt: Aku.. senyum je..

19 comments:

ORLANDO AHMAD said...

tahniah :)

Eera Shera said...

happy anniversary n happy new year kak ;)

aizamia3 said...

ORLANDO AHMAD:
Terima kasih..


Eera Shera:
terima kasih dan selamat tahun baru juga buat Eera.. ;)

Gen2Merah said...

wahh, anniversary d tahun baru rupanya... all the best akak aizamia... tahniah yee...

abghani said...

semoga bahagia brsama keluarga trcinta

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

selamat ulang tahunnn

Namee Roslan said...

selamat ulangtahun kak :D semoga terus sihat dan bahagia :)

Ceni said...

Epi enibeseri dan epi new year buat mas sekuarga, moga tahun ini mendtgkan byk sinaran kebahagian pada kita semua

pena rozie said...

Selamat Ulang Tahun....

Teenager Housemaid said...

happy anniversary akak!!

and waaahh..

congratulation!!!! :D

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

salam tahun baru :)


happy anniversary ya

MamaEma said...

selamat ulangtahun utnk suami....
meriah lah..setiap tahun orang akan sambut bersama tahun baru kan...

Lifesaver Hamzah said...

happy anniversary!and happy new year!

sahromnasrudin said...

selamat tahun baru...

adiah yang diberi itu paling bermakna kans...

アヌムちゃん said...

selamat ulang tahun :)

IntaNBerliaN said...

slmt ulangtahun jugak utk hubby awak & selamat tahun baru utk awk :-)

MamaEma said...

selamat ulangtahun

YanaMIB said...

mengidam samsung galaxy?? hamboihhh..err slmt ulangtahun! =)

Irfa said...

slmt ulang tahun yer

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...