Followers Remaja Purba

Monday, January 23, 2012

Makan Besar

Dari hari Sabtu hinggalah malam tadi makan, makan dan makan.. Walaupun penat tapi memang happening..

Keseluruhan cerita bolehlah tekan-tekan manja kat SINI..





psstt: errkk.. Alhamdulillah kenyang..



psstt lagi: aku request.. minggu depan nak makan lagi sedap sebab hehehe... ;)


last psstt: Sila pastikan sesi makan-makan ni dibuat hanya sehingga hujung bulan April nanti.. masa ni dah start 44 hari dah..

10 comments:

Namee Roslan said...

wah, bestnya makan makan makan. hehe. buat sy lapar je :)

L said...

huhu, nt belnjer L plak k..

jom renung2 sekejap=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/kenapa-ilmu-itu-penting.html

ariana said...

wah..mcm2 ada tu..dr mi hoon sup sampailah ke donut..

Gen2Merah said...

makan kenyang2 tu ingat2 lah kami d sini juga ya... slamat bercuti kak aizamia sekeluarga

Muhammad Saiazuan Norhalik said...

haha best2, nsb baik xde sertakn gmbar skali, klu ada mau trliur..hahaha

Munnafendy said...

haahaha sila la makan puas2 ye kak...nnti dah mula 44 hari takut terliur je.. =)

Kakzakie said...

Makanlah selagi dapat.. bila dah berpantang kena tunggu 44 hari baru boleh makan...

Tapi kalau dah last stage nie... makan banyak pun mengah kan...

aizamia3 said...

Namee Roslan:
Kalau dekat dah tentu akak jemput..;)


L:
Boleh aje.. tunggu open house.. ;)


ariana:
dari simple terus jadi berat-berat..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
ingat tapi sebab jauh tu yang tak pelawa.. hikhikhik..
selamat bercuti juga buat cikgu.. ;)



Muhammad Saiazuan Norhalik:
ada gambar tapi tak banyak..

aizamia3 said...

Munnafendy:
hehehe.. ;)


Kakzakie:
menu memang best tapi takdelah makan terlampau sangat lagipun memang ye kak.. cepat mengah..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...