Followers Remaja Purba

Saturday, January 28, 2012

Selamat Hari Lahir a.k.a Happy Birthday..

Tepat pukul 7.20 pagi lahirlah seorang insan yang cukup sifatnya.. Airmata kegembiraan mengiringi kehadiran beliau ke dunia ini.. Puteri sulung mak dan ayah yang kini sedang menyiapkan entry khas untuk dirinya sendiri..


Itulah dia..
MAK BUDAK a.k.a REMAJA PURBA..


Hari ini bertambah setahun lagi umurku.. Masih banyak lagi yang perlu aku perbaiki dan hadapi.. Moga aku dapat mengharunginya dengan tabah dan kuat..

Pertambahan usiaku seiring dengan tumbesaran si kecil ini.. Moga dengan kehadirannya nanti semakin mewarnai hidup aku sekeluarga.. Kiranya inilah hadiah ketiga terbesar daripada hubby.. tapi kena tunggu hujung April baru aku dapat.. hikhikhik..


Terima kasih yang tak terhingga buat keluarga, jiran-jiran dan kawan semua yang 'wish' dan bagi hadiah pada aku dan tak lupa kawan di FB.. aku LIKE semuanya..




psstt: Hari ni orang hijau a.k.a Maxis bagi aku satu hari free untuk gossip + chit chat.. eemm.. dengan sape aku nak mula dulu ye..


psstt lagi: Hadiah tahun lepas pun aku tak guna lagi, hadiah tahun ni..?


last psstt: Kalau hari-hari birthday aku, mesti best.. sebab confirm dapat makan yang ditaja lagi.. seronok.. seronok..

19 comments:

Asyifa Mustaffa said...

hepy besday...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...semlm besday sy gak....sama bintang ler kiter......:)

suri solehah said...

selamat hari lahir..moga bahagia selalu..yang ke berapa tu :-)..

- abdul hadi abdul muti - said...

happy birthday kak!!

azieazah said...

Selamat Ulangtahun Kelahiran AIZAMIA... Semoga tidak terlewat ucapan ini.

Semoga terus ceria dan sejahtera... Dapat hadiah apa eh?

c'axoera ヅ said...

happy belated bessday :) xoxo

Cik Ina Do Do Cheng said...

happy besday ai semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.jangan nakal-nakal tau. semoga sentiasa cute: )

Qaseh Ziera said...

happy birthday...moga murah rezeki n panjang umur.....

IntaNBerliaN said...

selamat hari lahir.. semoga berbahagia selalu :-)

Kalamhati said...

Happy biirthday!semoga dirahmati Allah dan berbahagia bersama keluarga tercinta..amin

Teenager Housemaid said...

alamak akak sy terlambat sehari..
happy belated birthday sis!!

anitadiana said...

selamat hari tua mas...semoga panjang umur dimurahkan rezeki...aminnnnnn...

Kancil 8349 said...

Selamat hari lahir daripada Kancil ...semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki

msredcheesecake said...

Samat hari jadi ... Mufpga dimurahkan rezeki dan sentiasa happy...

ainhany said...

hepey belated bestday aiza,

muga2 bahagia sokmo/
senyum selalu dan ceria selalu,
bertmbah amal dan iman.

Munnafendy said...

Allah selamatkan akak...
Allah selamatkan akak...
Allah selamatkan kak aizamia..
Allah selamatkan akak... ^^

heee..selamat hari lahir ye akak! smoga panjang umur dan bertambah2 rezeki anak...hihi

*ingatkan entry utk anak akak td, utk diri sndri rupanya huhu

Namee Roslan said...

akak, selamat hari lahir. semoga akak berbahagia selalu. :)

aimanammaradham said...

oooo mak budak cuti yer.. patut la pos email x bls...btw..appy besday...

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

happy birthday :)


moa sihat selalu hendaknya..

Pok Amai-Amai said...

Happy belated birthday. Lambat wish! Semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...