Followers Remaja Purba

Wednesday, November 16, 2011

Keinginan yang dah dapat..

Dulu.. time dak Kakak.. hubby sanggup pergi pancing udang ni.. sekarang.. hubby order je dari member di Perak.. sampai dah tak kisah kalau tak dapat pun.. sebab dah puas makan..



Dulu jugak.. masa dak Kakak.. sampai merajuk dengan hubby sebab tak dibelikan buah ni.. tapi sekarang.. member office ada jual.. order je.. hikhikhik.. tapi takdelah pulak nak teringinkan buah ni lagi..



psstt: kali ni.. low profile je..


psstt lagi: menghitung hari.. tinggal 2 hari je lagi musim persekolahan bagi sesi 2011..


last psstt: well.. i'm back.. see you soon.. ;)

17 comments:

Anum said...

sedapnya udang goreng..

QueeN TerataI said...

gud2... Alhamdulillah.... dah ok la tu kan... :)

:: Mrs.Eady :: said...

okey..im wait for u sis :)

Munnafendy said...

jgn kali ni ngidam yg pelik2 plak ye kak =)

bujal X said...

hari tu saya belajar cara nak keluarkan isi buah delima~potong 2 pastu ketuk bahagian luar dengan senduk sampai luruh semua isi~syok tau! keh keh~~

Oh Oeya said...

Dlm fridge musti ada udang heheh ;-)


Buah Delima (keluarkan isi + perah jus) + Mangga (isinya potong dadu + perah jus) + Lemon (separuh-perah jus) + Berry = Gaul dan perap kejap

Best wo! Cerrr teraiii :)

Momma AA said...

wow bestnyer.. kita mmg suka mamam udang.. nyum2...

masa pegnen dulu kita pun ngidam mkn buah delima... bila nampak buah delima tu berkobar2 nak mkn... tp baru mkn beberapa butir delima tu kita rasa cam sesak nafas.. rasa cam nak lelah pulak waktu tu.. peliknyer!!!
Masa x pegnen x de lak rasa camtu..

abghani said...

glup...telan air liur

Zulfikar Hazri said...

ngidam nak yg mebeles je... ce try ngidam pucuk betik ke... pucuk daun sekentut ke..

heheheheheh

Gen2Merah said...

woww.. udang goreng tu memang faveret saya,, ehehe

lama tak singgah sini... (",)

Eera Shera said...

dak2 dah cuti skola..akak rilek la sikit kan..

tapi kalo mak sy lg suka adik2 pi skola..kat rumah gado je..mak x keje..dorg cuti ke x same je..hehe

Namee Roslan said...

terliur saya kak. teringin sgt. udang tu haaa.

pena rozie said...

memang best kalau keinginan kite dapat dipenuhi...

ariana said...

bestnya udang tu.. buah delima tu agk payah nak cari skrg..beruntunglah Azamia sbb ada kwn yg jual ye..tercapailah hajat..:)

Fara said...

Buah delima skg nie mcm musim. Org melata jual!

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

buah delima kan yg bwh tu..eloklah mkn buah tu time pregnant..alhamdulillah dpt mkn apa yg dingidamkan

MamaEma said...

i LIKE DELIMA

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...