Followers Remaja Purba

Tuesday, November 15, 2011

Hi semua..

ehem.. ehem..

Mak budak a.k.a Remaja Purba telah bersedia menerima kehadiran tetamu setelah lebih seminggu menghilangkan diri..


Kenapa?

Mengapa?

Sebab Apa?

Alhamdulillah setakat ni keadaan aku sihat belum masuk wad..




psstt: Lamanya aku tak update..



psstt lagi: Aku rindu kat korang..


last psstt: InsyaAllah esok aku akan mula berkongsi cerita..

14 comments:

Munnafendy said...

grrrr...laaaaaagi rindu kt akak tau! haha

Anum said...

lama menghilang kan..
meh singgah blog anum

abghani said...

selamat kembali bertugas

~ yus ~ said...

dulukan yang penting dulu, blog ni sampingan kan...

selamat kembali aizamia

bujal X said...

mana pergi kakak?

QueeN TerataI said...

selamat kembali... saya pun dah lama x update blog sbb kebusyan di tempat kerja.. BW pun dah lama x buat.. isk.. isk..

ainhany said...

yeay aiza dah sihat dan bersedia kembali lagi...alhamdulillah.

harap ceria sama seperti semalam

Namee Roslan said...

kakak dah nk dapat baby baru !!!! :D yay !

Zulfikar Hazri said...

pergi honeymoon ke???

aizamia3 said...

Munnafendy:
me tooo... ;)


Anum:
moga dapat BW ler hendaknya.. ;)


abghani:
tak cuti cuma tak update blog je.. :(

aizamia3 said...

~yus~:
betul.. ;)
terima kasih.. ;)


bujal X:
ada je.. tak ke mana..


QueeN TerataI:
samalah kita.. dengan perubahan diri lagi buat susah nak BW.. :(

aizamia3 said...

ainhany:
Alhamdulillah.. setakat ni masih ok cuma biasalah.. keletihan.. kepenatan..


Namee Roslan:
baby belum kuar dorang dah gaduh nak boy ke nak girl.. hikhikhik...

aizamia3 said...

Zulfikar Hazri:
hikhikhik.. takdelah..
sebab dah hnoneymoon tu yang akan bertambah ahli kecik dalam rumah.. ;)

Eera Shera said...

akak..bila beby nak lahir..hee

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...