Followers Remaja Purba

Tuesday, July 5, 2011

Silakan.. jangan malu jangan segan..


Assalamualaikum dan selamat pagi korang semua..

Aku mulakan dengan..(saja nak bagitau walaupun aku tau korang dah tau)..:


Tarikh hari ni: 05 Julai 2011 bersamaan 3 Syaaban 1432 Hijrah
Hari ni: Selasa
Blog ni: http://aizamia3.blogspot.com/


Nota: Sila ingat ketat-ketat dan rajin-rajinlah melawat.. dannn... Masa untuk blogwalking ke blog-blog anda..




psstt: Kepada yang blogwalking dari segmen abg ben tu sabar ye.. aku agak sibuk belum sempat jengah.. Jangan kata aku sombong pulak..

44 comments:

Farah Shamsudin said...

Marilah kite bersama2 ber blog walking..

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
betul2.. rasa bersalah masih belum bw kat blogger yang singgah kat sini.. sabar ye korang.. ;)

azila said...

xper..jgn rasa bersalah:)..kalo ader masa, baru jenjalan.heheh

aizamia3 said...

azila:
walaupun lambat tapi akan ku cuba jengah singgah.. ;)

Anum said...

jom berblog walking

msredcheesecake said...

Cik aizamia,
Ni msred sedang bw la ni....hheee

ainhany said...

salam aiza..
baru jer mnjengok...muga sihat2 ye

bujal X said...

saya blogjoging~~

aizamia3 said...

Anum:
masih berusaha walaupun agak lambat..

aizamia3 said...

msredcheesecake:
ye.. singgah2.. mailer lagi.. ;)

aizamia3 said...

ainhany:
wsalam..
insyaAllah amin..

aizamia3 said...

bujal:
ye.. memang patut.. hikhikhik..

Sunah Sakura said...

rajinnya blogwalking~ heheheh..

anismelon said...

anis bw sini sis..heeeee..

ariana's said...

akak singgah ziarah pagi ni..:)

MISS QASEH SAIFUDIN said...

penat laa nk blogwalking..bloghopping bole?..=P

BRO_MONDAY said...

aizamia : wah!!!!! jangan lupa BW ke pot ai tau...koh koh koh

MamaEma said...

tgh bw lah ni..sbb jaga kaunter banyak masa terluangnya
hehehe

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
ssyy... hikhikhik..

aizamia3 said...

anismelon:
esok2 datanglah lagi..

aizamia3 said...

ariana's:
suka akak singgah.. ;)



MISS QASEH SAIFUDIN:
hikhikhik.. kita try sesama..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
tak lupa punya..

aizamia3 said...

MamaEma:
masih sedang mencuba bw lagi dan lagi dan lagi..

Teenager Housemaid said...

haha!
comelnye entry kali ni!
kak nak tiru entry ni boleh kaaaaa??? heheheh...
nice header kak!

ayin said...

macam iklan plak ni... hehhehehe

aizamia3 said...

Teenager Housemaid:
hahaha...
boleh aje.. takde hal pastu mention dari mana idea datang... hahaha...

header lawa.. hikhikhik.. ada orang buatkan..

aizamia3 said...

ayin:
hikhikhik.. idea spontan..

Syuxer said...

hahah sampai surat menyurat..:)

kool...n jom pi BW..

aizamia3 said...

Syuxer:
hikhikhik.. macam panggilan mesyuarat pun ye..

gedek! said...

Wah!

Ada reminder!

aizamia3 said...

gedek:
hahaha.. tu bukan reminder uncle tapi idea spontan nu..

PinKy MoMMa said...

mari jalan sama2..tapi tgh semput ni..jalan dulu hahaha

aizamia3 said...

PinKyMomma:
ala ciannya mak buyung ni.. takpe2.. cukup tempoh kita lari sama2.. hikhikhik..

Cik Aish said...

masuk segmen abg ben mmg kene get ready ngn terjahan2 dr blogger len..hehe

kella said...

Assalam.. terima kasih sudi singgah di belog kita.. =) salam perkenalan.. tercetus gara gara uncle gedek ya! ok do keep in touch ya! =D

♥MiZz-siHa♥ said...

singgah n follow u cni..
tq sudi singgah umah pink kt..
slam kenal..

bersama kak Es said...

ok..cuba utk simpan ketat2 hehe

PinKy MoMMa said...

hahahaha tak pe kite walkathon je yang..korang marathon la..i nyusul dr belakang hahahaha

aizamia3 said...

Cik Aish:
cepat atau lambat jelah nak terjah balik.. ;)



kella:
wsalam.. InsyaAllah..

aizamia3 said...

MiZz siHa:
welcome.. salam kenal jugak.. ;)

aizamia3 said...

bersama kak Es:
hehehe.. jangan simpan terus tak ingat sudah kak.. ;)

aizamia3 said...

PinkyMomma:
hikhikhik.. meh akak temankan.. kita walkathon sesama.. ;)

Nini Hartini said...

akk rajin join segmen BA kan... setakat ni x pernah lagi. malu ada, x reti pun ada, x smptpn ye. huhu

Pengalaman bergaduh dengan pensyarah
.

aizamia3 said...

Nini Hartini:
seronok bila join segmen BA, dapat ramai kawan.. ;)

takpe.. slow.. lelama nanti Tini mesti pandai.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...