Followers Remaja Purba

Monday, July 25, 2011

Bertambah bukannya berkurang debaran di hati

Alhamdulillah selepas berhempas pulas nak siapkan entry 23 Julai 2011, akhirnya siap juga.. Itu baru siap dalam blog, dalam mukabuku belum masukkan lagi, anak-anak dara TDBi dah merengek-rengek nak tengok dalam mukabuku.. Aku sampai sanggup angkut lappy bawak ke office.. Cadangnya lunch nanti nak buat.. Itu kalau sempatlah..

Seperti yang aku dah cerita kat korang di SINI, ada tiga tarikh penting yang aku kena lalui.. Alhamdulillah 2 tarikh tu selesai sudah: 23 Julai 2011 dan 01 Ogos 2011, tarikh operate dak adik ditunda ke hujung tahun.. amin..

MANAKALA.. hari ni sepatutnya keputusan yang aku tunggu-tunggu walau tak mengharap akan keluar tapi bila semak online.. Keputusan ditangguhkan sebulan lagi.. Seminggu nak raya nanti baru tahu.. Jadi.. aku kena tunggu lagi.. Nak share pun belum boleh lagi..


psstt: Ok, lepas ni boleh blogwalking seperti biasa..

20 comments:

PinKy MoMMa said...

lalinkkkkk...dtg sini jengah kamu..
rindunyerrrrr ;)

sabar yang..ku doakn yg terbaik utk kamu ya..

MARIA LIZA said...

wah Maria yang berdebar dibuatnya...

Sunah Sakura said...

err..pasal ape la tu agaknyeee...

Mommy Fara said...

Wahhh! Saspen!

Anum said...

mesti berdebar-debar kan

aizamia3 said...

PinKy MoMMA:
ye.. sama dengan ai.. muaahh2..

yup.. kena sabar lagi sebulan.. huhuhu..

aizamia3 said...

MARIA LIZA:
ai lagi berdebar2.. lagi seminggu nak raya keputusannya..

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
tak taulah..
'kesulitan amat dikesali'..
jadi kena tunggu lagi sebulan resultnya.. :(

aizamia3 said...

Mommy Fara:
bila teringat kisah pagi tadi.. kihkihkih.. sampai cirit-birit rasanya.. ;)

aizamia3 said...

Anum:
maunya idak.. sudahnya tangguh pulak.. uwaaaaa...
tak mengharap tapi masa menunggu tu yang buat bertambah suspens..

Nini Hartini said...

berahsianyaaa akak. hehe...

Gen2Merah said...

semoga semuanya baik2 saja yaa... (",)

aizamia3 said...

Nini Hartini:
Belum bersedia nak share lagi Tini.. insyaAllah lagi sebulan baru tau keputusannya.. tak kisahlah baik ke buruk janji akak tau apa hasilnya nanti..

aizamia3 said...

Gen2Merah:
insyaAllah.. moga ada sesuatu yang baik menanti.. ;)

アヌム ちゃん said...

aa good luck akak..hope resultnya positive la nnt tu.hee :)

abglan said...

Banyaknye cheklist...

Cik Ina Do do Cheng said...

aiza lamanya ditunda. cik ina rasa dah baca kes adik nak kena operate hari tu.maaflah cik ina sibuk sikit nak singgah blog rakan-rakan ni. slow-slow take time.

aizamia3 said...

frometoyou:
thanks dear.. insyaAllah.. amin.. ;)

aizamia3 said...

abglan:
3 tarikh penting..
tinggal satu je lagi belum dapat keputusannya..

aizamia3 said...

Cik Ina Do do Cheng:
lambat lagi nampaknya adik nak dioperate.. tapi dalam pada tu kena standby jugak sebab kalau ada kekosongan akan dipanggil untuk operation..

pasal jenguk jengah blog.. takpe Cik Ina.. faham.. memasing sibuk.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...