Followers Remaja Purba

Sunday, July 3, 2011

Blogger Pilihan Bro Wacana

Akhirnya baru tadi aku dapat online dengan jayanya tanpa gangguan.. seronok weh.. da menambah keseronokan dan keterujaan aku, blog aku telah dipromote oleh Bro Wacana di SINI..

Banyak suka dan happylah petang ni..

Dalam masa yang sama terima kasih pada Bro Wacana mempromote blog aku, tak kisahlah korang nak kata apa, janji aku happy.. hikhikhik..


psstt: Terima kasih pada korang yang datang ke blog aku dan rajin bagi komen.. sayang korang ketat-ketat.. ;)

4 comments:

PinKy MoMMa said...

wewiiitttt..
nanti nanti kita promote kamu pulak ye ;)

aizamia3 said...

PinKyMomma:
hehehe.. malu ah.. <--- ayat gedikz..

nazirulhazwan~ said...

hehe, nak promot orang gakla:DD

aizamia3 said...

nazirulhazwan:
jom.. hehehe.. ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...