Followers Remaja Purba

Wednesday, July 20, 2011

Perasaan aku..?

Tak sabar:
23 Julai 2011
Birthday en. suami dan atok sedara dan pada tarikh ni juga akan diadakan Family Day office ku.


Berdebar-debar:
25 Julai 2011
Tarikh eemmm… aaa… errrrr… minggu depan jelah aku bagitau sebab lagi dekat tarikhnya tu lagi segala macam perasaan ada..


Risau:
01 Ogos 2011 operation day
(dua tahun lepas sambut raya, kali ni sambut puasa pulak di hospital..)


3 tarikh teramat penting bagi aku setakat ni.. Semua perasaan bercampur-baur.. Wahai hati sabar dikau..



psstt: Itulah perasaan yang aku rasa ketika ini.. Memang tak tenang, tak senang tapi makan kenyang aje..tidur pun lena, mandi basah je..

20 comments:

Aku Ibu Muda said...

operation?

ainhany said...

salam aiza,

akak fahm situasi yang bakal ditempuhi..tapi alangkah indahnya selepas merencana kita berdoa mhn petunjuk ALLAH jua. Usah biarkan diri mu dipengaruhi kuasa "KALAU' dan stress....Adik perlu sihat dan ibu perlu bersemangat waja demi adik dan kerisauan yang melanda....insyaALLAH segalanya baik..

pssstt....senyum sikit :)
Terimaksih hihi

aleen aiden said...

sama macam kakak alin.taun nih sambut puasa d hospital.dekat 2bulan juga dah gamaknye die dekat spital.

Farah Shamsudin said...

sabarlah yee dear..

anismelon said...

akak sakit ape??get well soon ye kak..

Huszaini said...

operate nape? moga selamat laa semuanya yer!

aizamia3 said...

Aku Ibu Muda:
yup untuk anak no. 2..

aizamia3 said...

ainhany:
wslm ucu..
ye begitulah hendakNYA..

aizamia3 said...

aleen aiden:
oh.. moga akak aleen cepat sembuh dan dapat beraya bersama keluarga.. ;)

aizamia3 said...

Farah Shamsudin:
.. thanks lalink.. ;)

aizamia3 said...

anismelon:
bukan akak tapi anak akak.. ;)



Huszaini:
tonsil..

anismelon said...

owh...yg tonsil toh..tak pe..doa banyak banyak erk kak..

aizamia3 said...

anismelon:
eemm.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : perasaan yam bercampur baur..ada suka, duka, gemuruh...menandakan kite ni manusia normal, x lari dari segala dugaan dan masalah...insyaAllah sume ok...('',)

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
insyaAllah..

Nini Hartini said...

kak...nak sangat jumpa akak dan adik :( .... akak duduk kt mana eh? shah alam eh??.. kalaulah muar dan PPUM tu dekat.... boleh gi sana tanpa ditemani suami. ni,kalau nak keluar jauh mst kne gi ngn suami. huhu.. dia pulak bz, susah nk ajak jalan.

Kalamhati said...

semoga semuanya dipermudahkan..pray for u!..=)

aizamia3 said...

oo.. akak dok kat Meru..
kalau nak datang bagitau awal2 senanglah en. suamiku nak cuti, maklumler kalau en. suami chef kat umah.. ;)

aizamia3 said...

Kalamhati:
amin.. terima kasih.. ;)

Anonymous said...

Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thanks for the post. I'll definitely return.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...