Followers Remaja Purba

Friday, July 1, 2011

Mood lapar

Tunggu punya tunggu hubby belum jugak sampai.. Petang tadi aku call dah sampai area Bukit Tagar, tadi aku call kata dah nak sampai.. aik..? sampai mana bang..? Rupa-rupanya dah sampai kat kedai member dia.. Rugi masa aku dekat 2 jam..

Sudahnya, aku capai lappy, amik baby hijau (maxis bb), aku lepas kat pondok bertemankan cahaya lampu jalan dan rakan setia ---> nyamuk..

Baru nak bw layan segmen BA yang aku join tadi, perut pulak meragam.. alahai perut, tadi tak nak pulak kau meragam.. Tapi masih under control lagi sebab belum sampai tahap berbunyi.. ish.. tak boleh jadi ni..

"abang.. nanti on the way balik, belikan nasi goreng boleh..? Laparlah pulak.."

eemm.. tapi aku rasa lambat lagi hubby balik ni dan confirm perutku semakin terseksa.. Terencat sekejap nak bw..

Tapi pepehal aku nak bagitau kat korang, kalau sehari dua ni aku takde layan blog korang atau aku takde entry terbaru.. aku minta maaflah ye.. sebab urusan keluarga perlu diutamakan.. lately ni aku agak sibuk dengan kenduri itu kenduri ini, ditambah pulak ada sesi makan-makan.. bertambah gebulah sebatian dalaman badanku ini..



psstt: mood lapar.. auuummmm...

17 comments:

PinKy MoMMa said...

alor rindula saya pada kamu nanti ;)

jaga diri ya..makan igtla diriku kt sini hehehe..

nuRuL said...

he3.lapar eh??

jgn marah2 cam rimau sudahla yerr!!

kih3

aizamia3 said...

PinkyMomma:
itulah.. mau macam cacing kepanasan nanti..

hikhikhik.. ingat je tapi yang kenyangnya ai... sila jemput makan ye..

aizamia3 said...

nuRuL:
hikhikhik.. itu side effect je.. ;)

BRO_MONDAY said...

aizamia : adesss...lapar? x sama ngan ai di saat ni, kenyam giler makan nasik tadi!!! koh koh koh

risa said...

makan makan makannnnnnnnnn
ku pon sekarang mood makannnnnnnnnn jerrrr

Cik Ina Do do Cheng said...

aiza yang dulu kena didulukan . blog adalah permainan waktu senggang.tak gitu.biasalah hujung minggu memang banyak acara kenduri kendara kahwin.

Sunah Sakura said...

takpe kak...utamakan yang utama... :)

Nobita Sensei said...

takut dengar ngauman tu..

Pembawa_Wacana said...

Baru nak makan....lupa pasal perut lapar..bace ni baru teringat kat lapar...hehehe

MamaEma said...

makan lebih utama

Kalamhati said...

alolo ciannya lapo..
huhu takpe setelkan dulu urusan2 yg perlu didahulukan..=)

aizamia3 said...

Kepada semua:

terima kasih datang kat blog ai.. ai masih tak sempat nak bw.. minta maaf banyak2..

sayang korang ketat2.. :)

Nini Hartini said...

eh kak. lapar gi saneeee....masakkkkkk hahahaa...

tp kn kalau tini pn bengang gak tunggu punye tunggu sekali dia gi nge-teh kt warung. huhu..nasib baik ada internet. kdg smpi leka, x sedar dia blk. hehehe

Heart In A Cage
.

aizamia3 said...

Nini Hartini:
hikhikhik.. dah lewat sangat tapi masih nak makan lagi.. huhuhu...

Puan Capa said...

takpe gebu...cik abg peluk...sedap..hehehe

aizamia3 said...

Puan Capa:
hikhikhik.. gebu takpe lagi.. kalau dia sebut gemuk tu yang huhuhu..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...