Followers Remaja Purba

Monday, July 4, 2011

Jom Join Bloglist Wacanaku




Nyatakan la sebab-sebab kenapa nak join...

Sebelum menjadi blogger pilihan Bro Wacana di SINI dan menjadi pemenang di SINI, blog Bro Wacana memang dah lama dimasukkan ke dalam senarai bloglistku..

Jadi Bro Wacana memang patut letak aku dalam senarai bloglist Bro yang terkini itu nanti.. Ok bro.. thank you very-very much.. ;)


Kat sini aku nak tag DIA ni..

Korang lain pun kalau nak join, buat je entry macam yang Bro Wacana nak tu..



psstt: Mood sedang gembira di pagi Isnin ni.. lalalala.. ;)

16 comments:

d'HeLL said...

Waaa..tahniah2..hehe...

aizamia3 said...

hehe.. tq.. ;)

PinKy MoMMa said...

wah eppy di ari senin ;)
tahniah yang!

aizamia3 said...

PinKyMomma:
happy sungguh hari ni..
terima kasih lalink..

CiK PurpLePinkyPuff said...

CP dtg sini! :) mintak tolong bole? >>> klik sini >>>Bah, tolong dulu komen Entri ni Bah..:)

Sunah Sakura said...

all the best ye~

Eera Shera said...

kak..best la ek hari tu bro wacana promote blog akak..

hehe

aizamia3 said...

CiK PurpLePinkyPuff:
datangler lagi.. ;)

aizamia3 said...

Sunah Sakura:
yup tq.. ;)

aizamia3 said...

Eera Shera:
hikhikhik.. sesekali.. best best..

anismelon said...

waaa..tahniah..suke la toh sis nie..senyum pai telinge..hehe..

BRO_MONDAY said...

aizamia : bestnye!!!! ('',)

aizamia3 said...

anismelon:
mau tak.. 1st time menang..

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
masa bukak tengok keputusan tu, tengok gak ada tak nama bro tapi takde.. sedihlah pulak sebab kita confirm menang.. sobsobsob..

BRO_MONDAY said...

aizamia : a'ah lah...ai x menam...koh koh koh ai dalam senarai pakai no.3

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
itulah.. takpe pas ni kita cuba lagi..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...