Followers Remaja Purba

Monday, July 11, 2011

No Entry Today

Dari pagi tadi aku takde entry yang menarik untuk dikongsi dengan korang..

Hari ni aku blogwalking je.. jalan sana jalan sini.. penat berhenti kejap pastu jalan lagi..

Kisah hangat dalam dunia blog hari ni pasal iframe.. pagi tadi aku tak tahu blog mana tapi la ni aku dah tahu.. korang nak tau google ek..

Kerja..? Ok je.. ;)


Ok, ni aku bagitau jadual aku untuk esok (macam amanat pulak..)



Pagi:
Urusan di Bahagian Pemulihan Anggota Badan, PPUM


Petang:
Berada di pejabat.. sambung balik kerja.. moga situasi esok tidak mengganggu mood aku seharian..



psstt: Aku dah bersedia nak balik ni..

21 comments:

MamaEma said...

kejap2x..

kerja kat PPUM ke?

NadiRah said...

ni ade...huhuhu

Farah Shamsudin said...

yerlah kan.. bukan setiap hari kita ada cerita nak buat kan..

Huszaini said...

iframe? macam pernah dengar! tapi tak ingat apa... malasnya nak google huhuhu

Kalamhati said...

selamat menempuhi hari esok..smoga dipermudahkan segala urusan..=)

アヌム ちゃん said...

aa akak keja dekat ppum ke..huhu

saiazuan said...

hmm mcm bz je bro~

anda dah baca komik atwr #4?
http://eleventx.blogspot.com/2011/07/atwr-comic-4-budak-budak.html

Kamsiah said...

normal la tu..sesekali takde idea..tak de mood...

PinKy MoMMa said...

abru dpt menziarah kawan kawan ari ni..smalam blogger.com wat hal..
adehh x leh sign in langsung..

ari ni dh back to normal..ello dear..morninggggg ;D

BRO_MONDAY said...

aizamia : gud lak ... lama dah ai x pegi PPUM tu...

Niena Pengembara Ilahi said...

arini dh ada idea ke nk tulis entri :D

aizamia3 said...

MamaEma:
Taklah.. ada urusan temujanji kat sana..

aizamia3 said...

NadiRah:
yuhu.. baru je masuk ni.. ;)




Farah Shamsudin:
ntah nape semalam.. betul2 takde idea..

aizamia3 said...

Huszaini:
wat tak tahu je..



Kalamhati:
Alhamdulillah setakat ketika ini berjalan dengan lancar..

aizamia3 said...

frometoyou:
ish.. takdelah.. cuma ada urusan temujanji je kat sana..




saiazuan:
tak best bro.. kalau pergi jalan2 syok gak.. ;)

aizamia3 said...

Kamsiah:
semalam betul2 blues rasanya kak..

aizamia3 said...

PinKy Momma:
memandangkan masa reply komen dah tengahari jadinya.. selamat tengahari lalink.. ;)

aizamia3 said...

BRO_MONDAY:
ooo.. thank you.. thank you..

yu dah lama tak datang, ai pulak asyik ngadap hospital tu je.. ;)

aizamia3 said...

Niena Pengembara Ilahi:
aaa... eeemmm... aaa.. hikhikhik.. belum lagi.. :(

anismelon said...

ade gak la entry..dari anis..weee..bzzzz..ngehehe..

aizamia3 said...

anismelon:
ni betul2 takde idea + mood ke laut..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...