Followers Remaja Purba

Wednesday, July 27, 2011

Apa mood korang hari ni..?


Selamat Pagi:

Buat korang yang baru jenguk blog ni..

Selamat Tengahari:
Buat korang yang baru masuk sini..

Selamat Petang:
Buat korang yang baru berkesempatan jengah blog ni..

Selamat Malam:
Buat korang yang dah nak tidur tapi masih bukak belek baca komen kat blog ni..


DAN..
Moga kita semua sentiasa di bawah naunganNYA dan dianugerahkan kesihatan yang baik dalam menjalani rutin harian.. amin..



psstt: Hari ni mood PINK.. oyeehhh..

42 comments:

kakcik said...

Mood kakcik? Hmmm.. kena cari dalam laci! ;-)

aizamia3 said...

kakcik:
sape pulak yang sorokkan tu cik.. ;)

Mommy Fara said...

Pink bermaksud happy ke?

Asyifa Mustaffa said...

mood....kejap ada kejap ilang...

Anum said...

amin. hehhehe

mama3A's said...

mood masih dicarik.. huhu

bujal X said...

hamboi entri~~licik sungguh!!haha~~

Ulam Kerdas said...

mood ari ni PANASSSSSSSS nye kak. Subhanallah, ini baru panas di dunia. xtau la guane gayanya kalo kat neraka nnt..huhu...semlm x dpt tdo nyenyak walopun hekon dah dipasang,huhu..anak dara pun asyik merengek jer..:(

PinKy MoMMa said...

slmat pagi lalinkkkk..

mood ku..hurmm rasa nak berjalan jalan huhu.. ;p

aizamia3 said...

Mommy Fara:
mood pink ada saling kait dengan baju ku pakai hari ni.. ;)

aizamia3 said...

Asyifa Mustaffa:
hurm.. jangan hilang terus mood itu sudah.. ;)



Anum:
;)

aizamia3 said...

mama3A's:
cari kak.. kalau tak dapat jom kita sama2 cari kat luar.. ngeh3x..

aizamia3 said...

bujal X:
idea spontan.. cadang nak buat entry lain tadi tapi ter berkenan pulak dengan yang ni.. ;)

aizamia3 said...

Ulam Kerdas:
kita boleh tahan lagi tapi kesian kat anak2..
pagi ni kat tempat akak mendung, tak taulah kejap lagi camne..

aizamia3 said...

PinKy MoMMA:
pagi lalink.. ;)
yelah.. kalau kita dekat rasanya ntah ke mana dah kita pergi kan.. ;)

ayanuts said...

trma ksh sbb kita pn baru jengah blog kamu :)

Mira R. said...

haiii selamat tengahari mak cikkkk.

ir yien 9897 said...

selamat petang cikgu
"versi upin ipin"

eh2 hari rabu pink yerk..
patut lah takda mood hari nie.hahaha

aizamia3 said...

ayanuts:
terima kasih kembali.. ;)



Mira R:
hikhikhik.. dah kenyang makan ni.. ;)

aizamia3 said...

ir yien 9897:
selamat pagi anak muridku.. kenapa lambat masuk kelas ni..?

azam said...

:) hehehe..sentiasa jengah kot setiap hari

PinKy MoMMa said...

mesti lalink ku bz lagi ari ni?
x pe la slamat petang pulak kt sini hehehe..

mood pink tu ai suka u :D

Isteri Encek Bard said...

Amin Yarabbal A'alamin

Rosniena said...

mood nak balik rumah!!

Sabihah said...

selamat petang..^_^...mood dah kureng sket..rs nak balik rumah..huhuhu

✿....rossa alina....✿ said...

hari ni mood malas buat kerjaaaaaaaaaaa!!uwaargghh ngantokkk!!

aizamia3 said...

azam:
pun sama sebab ada banyak bunga kat blog mu itu.. ;)

aizamia3 said...

PinKy MoMMA:
ni bukan bz dah ni.. tinggal nak angkut beg balik.. hikhikhik.. (gelak sambil menutup mulut dengan tangan)

Qaseh dalia adelia said...

mood happy dalam sunyi hihi

aizamia3 said...

Isteri Encek Berd:
amin..

aizamia3 said...

Rosniena:
bersedia.. untuk balik.. ;)



Sabihah:
selamat petang.. biasalah masa dah time..

aizamia3 said...

.. rossa alina ...:
damn.. tadi skit punya mengantuk.. la ni segar bugar pulak..

aizamia3 said...

Qaseh dalia adelia:
ada masa sunyi itu boleh buat kita gembira, tanpa hiruk pikuk keliling kita..

leyzajamil said...

mood sy takde =(

Gen2Merah said...

alhamdulillah... sebuah ucapan dan doa berguna bagi setiap pengunjung yang datang buka blog ini.. bagus ni kalau jadi sticky post.. para pengunjung pun dapat doa kesejahteraan free.. ehehe

apa pun semoga kita d bawah lindungan Nya.. amin..

BRO_MONDAY said...

aizamia : buat yam lambat terjah baca entry ni nak cakap apa pulak??? koh koh koh

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

slmt tgh hari.. hr ni mood mak hepi hrp2 selalulah dapat mood mcm ni hehehe

aizamia3 said...

lyezajamil:
hari ni mesti dah ok kan.. ;)

aizamia3 said...

Gen2Merah:
boleh dijadikan idea sepanjang ramadhan ni.. ;)

terima kasih cikgu.. idea yang bernas..

aizamia3 said...

DZA IRDAWATI a.k.a MAK DARA:
insyaAllah.. moga hari2 mood kita gembira..

ariana's said...

Salam pagi Jumaat..Mood pink ye..happy lah tu kot..:0 moga setiap hari mood pink ye..:)

aizamia3 said...

ariana's:
hari yang ceria kak.. esok cuti dan petang ni standby bawak dak kakak balik rumah.. yeehhaaa... ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...