Followers Remaja Purba

Sunday, March 20, 2011

welcome home

Alhamdulillah aku dah selamat sampai di rumah pukul 10.30 pm tadi. Aku jelajah jalan-jalan tengok blog kengkawan pun sepintas lalu je, sorry guys, aku tak larat nak tunggu loading lama sangat, tersengguk-sengguk aku. Esok, jadual padat, tak dapat lagi nak rehat, lusa kakak dah start sekolah, aku... kerjalah.



to be continue... zzzzz...

7 comments:

muhamad hanif said...

hhahah..kotak jerit tak jumpa..jerit sini ok?
salam singgah tengah pagi ok;)

aizamia3 said...

sori xde kotak jerit tu..
Letak kat sini pun xpe, nanti saya terjah lak blog awak.. tq ye..

ariana's said...

Selamat kembali bertugas lah kita ye, On Monday..:)

aizamia3 said...

Ikutkan hati taknak keje tapi memandangkan keje dah memanggil2 maka esok kena bangun awal..

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

sempat lg sblum zzz post entry ;)
slamat kembali bertugas..

eppy blogging..
~pinky!

aizamia3 said...

kihkih.. tu ler... dah puas bercuti jadi kenalah kerja.. anak pun dah start sekolah.. jalan jem luarbiasa pagi tadi...

noraim said...

home sweet home akak. nak balik jgk! huhu.

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...