Followers Remaja Purba

Saturday, March 19, 2011

pagi yang tenang

Pagi yang tenang tanpa gangguan, anak2 masih tidur keletihan, si adik sampai muntah awal pagi tadi - kes makan macam2 malam tadi, si kakak lena tak sedar.

Aku masih sempat update blog through hp je pagi ni. Ok, secara ringkas untuk hari ni:

Akan pergi ke rumah nenek di Alor Gajah dan seterusnya ke rumah PakNgah di Tampin, malam nanti balik PJ sebab esok ada kenduri kahwin adik member sekolah dulu. Jemputan telah diterima melalui mukabuku, zaman sekarang tak macam dulu invited guna kecanggihan teknologi yang ada.

Nanti zaman anak2 kita macam manalah agaknya kan? Moga panjang umur sehingga time nak terima menantu + cucu nanti... Wah... Jauh impian tu.. Moga panjang umur juga korang semua juga, nanti boleh aku jemput korang kan kan kan...

3 comments:

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

aminnnnnn...
x sabar nak tgk muka cucu nnt cmner la ye =)

aizamia3 said...

betul2... agak2 lawa tak macam kita.. ;)

PidaSanglang said...

make sure menantu pun kena yg cute & lawa baru cucu2 pon lawa he he he

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...