Followers Remaja Purba

Friday, March 25, 2011

"Peraduan : Entry bulanan terbaik anda dari FARISZ@AZ.Com" dan berikan link "entry"

Peraduan yang aku join ni syarat dia senang je tapi untuk soalan ke-5 tu, aku nak tag semua yang baca blog ni (macam ramai), bolehlah ye en. Farisz.. Kalau korang terjah blog aku ni mehlah join ---> kat sini.

Entry pilihan untuk bulan Mac ni ---> go slow and steady.



Kepada korang, sempat lagi kalau nak join sebab tarikh tutup: 30 Mac 2011 ni.

4 comments:

Norhafiza said...

semoga berjaya ya sis...

aizamia3 said...

sama-sama memeriahkan suasana.. tak dapat pun tetap dapat kenal ramai kawan.. :)

FARISZ@AZ.Com said...

Terima kasih sertai.
Follow your blog.

Sebab Mata Lelaki Gemar Lihat Badan Wanita

aizamia3 said...

terima kasih kembali... :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...