Followers Remaja Purba

Thursday, March 31, 2011

Countdown 11 April 2011

Hawaii Five-0

Tak sabar, sangat suka malah seronok bila tahu yang siri ini akan kembali bersiaran di kaca tv. Aku suka sangat siri ni, kalau tengok berulang kali pun aku sanggup sampaikan boleh gaduh dengan kakak dan adik – yelah dorang nak tengok kartun.. aku nak tengok siri kegemaran aku tu..

Nak kata fanatic takdelah tapi sepanjang 1st season aku tak miss kesemua episode yang ditayangkan, malah dapat tengok berulang-kali, astro kan sentiasa ada ulangan. Sekarang menunggu siri tersebut akan ditayangkan..


psstt: ternanti-nanti NCIS new season.. yang last season hari tu aku terlepas episode akhir.. ulangannya pun aku tak dapat tengok, frust gila..

5 comments:

Faris Adli said...

terima kasih.."secara tersirat bila asyik tukar2 nampak macam tak tetap pendirian lak" memang pun itulah faris adli yang sebenar

Faris Adli said...

cik scc layan csi (agaknya la..jangan marah ye cik scc kalau salah) dengan bollywood, aizamia pula layan ncis. Faris Adli layan apa pula? smallville kot

aizamia3 said...

smallville pun ok, suka dengan Lex Luthor.. comei.. tak macam heronye itu..

Ayin Masliza said...

saya suka prison break, sebab hero dia hensem... pastu suka criminal mind... dulu2 suka giler ngan alias.... ada simpan semua season dia...

aizamia3 said...

wah Ayin lagi best.. tapi serius memang tak sabar nak tunggu Hawaii latest season ni..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...