Followers Remaja Purba

Tuesday, March 15, 2011

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN


Cadang macam malas nak join tapi bila dah tengok ramai dari pelbagai negeri yang join, aku tak kira, nak join juga, boleh tambah kenalan dari luar, mana tau aku pergi bercuti boleh jumpa.. wah... jauhnya menyimpang. Ok, kalau nak join ---> Ni Segmennya:



# Sila ceritakan latar belakang anda ..
---> Anak sulung dari 2 orang adik-beradik, takde adik lelaki.
---> Dah ada 2 orang anak - girl (7 tahun), boy (4 tahun). No 3... KIV dulu.
---> Tak suka memasak... ops terpecah rahsia... kihkihkih...
---> Nak kenal lebih dalam, message aku ok, kalau ramai boleh buat gathering sekali kat rumah aku. Jangan risau, bab masak2, serahkan pada en. hubbyku.

# Profesion anda sekarang ?
---> N22 di salah sebuah Jabatan Kerajaan Persekutuan, sedang mencari peluang untuk upgrade ke N27.

# Blog favourite anda .. kenapa ?
---> Semua dalam blog list aku termasuklah blog abg Ben (kalau tak, takkan lately ni aku rajin nak join contest abg ben.

# Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ?
---> Blog yang ada banyak widget dan gambar, loading lambat dan slow.

# Impian anda terhadap blog anda ..
---> Biar ramai follower yang kenal dan tahu blog ini. Lagi ramai lagi meriah.
---> Nak bagi header blog lagi cantik. Ada sesiapa boleh bantu tolong tak? muahhh sayang korang.

Ok, done.

19 comments:

mrsazrul said...

hye..berbalas kunjungan..
same orang melake..syoknye.. :)

noraim said...

salam .

sama² join segmen abg ben :)

fyna said...

singgah dr belog abg ben..
saya org selangor...




jom singgah n follow belog saya..
http://inibelogfyna.blogspot.com/

sayangku said...

terjah dr blog abg ben.
lalalalala

nadiemsharmz said...

salam...dtg melawat dr BA punye segmen..jom jengok cni lak--- >

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

ariana's said...

Ohh..orang Melaka rupanya ye..bagus juga segmen ni ye..boleh kenal lebih lagi..:)

luvmum said...

salam membalas kunjungan..nice blog

Hazrina Erin said...

hai! salam kenal org melaka
saya blogger selangor^^

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

risa said...

salam satu selangor

aizamia3 said...

korang semua...
terima kasih sudi singgah, malam tadi tak dapat nak BW, keletihan melayan kerenah anak2.. akan cuba menjengah blog korang.

pRiNCe said...

hye..salam perkenalan ye...
prince blogger kuala lumpur...
newbiee lagi...
kalau sudi lawat la ke blog prince ye...:)

Hazrina Erin said...

hai org selangor!
saya org selangor gak^^
jom singgah sini(:

http://whenisaidsomething.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

aizamia3 said...

seronok bila ramai yang kunjung-mengunjung ni... akan ku cuba habiskan bw kat blog korang ye..

Teenager Housemaid said...

arha~ sempoi akak ni..
salam singgah and follow akak sekali!
akak! saya dapat tak jadi follower betuah yg ke-90?
ekekekeke... joking je...

salam kenal ye akak!

Diari-Selebriti-Mama said...

hai aizamia3 jenguk petang..
singgah dari segmen BA.

amboi..bestnya hubby pandai memasak..hebat!


jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

Lulu caldina said...

Wohoo..blogger dari Selangor!!...Hi...ngee

Kei Seichi said...

salam perkenalan dari orang melaka...
datang dari belog abg ben...
jemput la singgah ye...=)

http://geekzster.blogspot.com/

aizamia3 said...

terima kasih korang sudi singgah terjah... sayang korang... ;)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...