Followers Remaja Purba

Sunday, March 27, 2011

bangun pagi

Cadangnya malam nak online di awal pagi, ppsstt: tak boleh online sebelum tengah malam nanti askar-askar2 kacau ganggu..

Bangun pagi-pagi terus online, tengok mana yang sempat sebelum mereka bangun dan buat kacau bilau.. Terima kasih kepada cik SCC buat segmen tu ye.. Blogku dah masuk check in dalam tu.. Patutlah malam tadi tidur lena tak hengat sebab dah dapat kunci bilik... lena gila tidur, nasib baik pintu kunci.. hahaha..

Ni lena tidur bukan setakat dah dapat kunci bilik tu tapi kekenyangan makan sate kat puncak awan.. Ni jap lagi nak check out nak pergi membeli dan belah di pasar pagi Shah Alam - tengahari nanti ada tetamu nak datang.

.....
....
...
..
.


aduh! Oklah nak check out dah, si adik dah bangun dah buat kecoh.. huhuhu... tak boleh nak berlama-lama kalau dia ni ada, membebel dan ganggu aku yan sedang menaip..

Ok guys.. wanna move for a while.. see ya..

3 comments:

sicomot-comel said...

wohoho..

nak ikut !! ^^
xpown,aiza belikan cokelat kadberi sebijik ..keh keh keh

bunga said...

:)

aizamia3 said...

alamak SCC.. Kadberi dah cair tertinggal dalam kereta, akhirnya dimakan kakak dan adik... Hehehe..

Bunga: jimat betul kali ni, tak pusing satu stadium tu.. :)

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...