Followers Remaja Purba

Thursday, March 10, 2011

entry khas untuk abg Ben



Kenapa tajuk ni yang aku pilih...?

Sebab...

Fuh... kembang kempis kempus aku rasa sekejap, blog aku di review oleh abg ben, penutup bagi jelajah blog Ibu 2011. Best dan teruja aku dibuatnya.

Untuk abg ben:
Tanpamu tak ramai yang tau blog ni walaupun cuma tengok sepintas lalu, tapi dalam masa yang sama dapat mengenali ramai ibu-ibu di dunia maya ini.


Terima kasih juga kepada followers dan sesiapa yang baca blog ini. Masih mencuba untuk BW ke blog-blog anda semua. Sayang korang.

5 comments:

Diari-Selebriti-Mama said...

tahniah! ^^
sayang kamu juga aizamia3..
keep on blogging!

aizamia3 said...

ye... Selagi ada idea selagi ada cerita akan diabadikan dalam blog, dengan ramai kawan2 dialam maya bolehlah bertukar2 cerita kan... :)

Kamsiah said...

tq sudi drop komen kt blog akka..datang memfollow dan mengklik nuff..

azian said...

aizamia...
thanks berkunjung ke blog saya
mintak maap laaa lambat bebenor dtg sini...sibukkkk...
salam kenal...bestnya kene promote dgn ben...heheheh

aizamia3 said...

Ish... Takpe papelah, saya ok je, boleh meramaikan kawan...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...