Followers Remaja Purba

Wednesday, January 23, 2019

Sister Cities Square, PJ State



Terjumpa draft ni masih elok tersimpan. Tahun lepas punya cerita. Kenangan berdekatan dengan Menara MBPJ di PJ State. Tak dinafikan bila lihat pada gambar ni, teringat satu kenangan indah disebalik satu peristiwa di SINI.. Menariknya kenangan waktu itu.. 




Dak Nuha..




Sister Cities Square, PJ


Tengah panas pun jadi..


Bertahun-tahun aku mencari rezeki di kawasan berhampiran ini yang akhirnya kini aku hanya dapat melihat pemandangan itu di sini.

Rindunya aku dengan kawasan jajahan #MakBudak ni. Waktu depan mata sikitpun aku tak kisah tapi bila dah berjauhan, alahai.. mulalah nak rindu-rinduan terutama pada kesibukan jalanraya keliling kawasan itu. Apatah lagi mereka di sana.. 'tempat jatuh lagikan dikenang'..


StatusHati: Kini #MakBudak di kawasan jajahan baru..


4 comments:

AzianKhalil said...

tu la..kat draft mmg banyak post tersusun elok...belum edit lagi untuk di publish.

norhidana miswan said...

cun jgk tu kak, lawo klu bt amik gmabar tu

biasalah kak, masa keje situ tak pandang pun dh opis jauh baru teringat2 ehehehe

Zaza Abdul Latif said...

selalu gak lepak sini dulu zaman kerja kat SYABAS.
suka makan kat depan MBPJ ni.. nama restoran tu Strawberry. Siang malam lepak situ tanpa jemu hehehhe

adianiez AIDA said...

cantik nyer patung2 tu.
menarik perhatian sungguh...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...