Followers Remaja Purba

Thursday, January 24, 2019

SEAL TEAM Season 2


Setiap hari Rabu, jam 10 malam di saluran 701 AXN, drama bersiri ini pasti dalam perhatian aku.

Dak Nuha selalu cakap.. 'Ibu nak tengok PASKAL ibulah tu..' Merujuk kepada siri Seal Team ini kerana tiap kali dak Nuha bertanya cerita apa yang aku tengok, jawapan yang aku beri.. 'Ibu nak tengok cerita PASKAL ibu..' 😄


SEAL TEAM season 2


The series follows Bravo Team, a sub-unit of the United State Naval Special Warface Development Group, the most elite unit of Navy SEALS, as they plan and undertake dangerous missions worldwide with little notice and the burden on them and their families.. di SINI..

Musim kedua yang lebih banyak bermain dengan emosi di mana watak Jason Hayes kematian isteri dan perlu menjaga dua anak mereka hingga terpaksa mengambil keputusan yang berat keluar dari Bravo Team.



David Boreanaz as Master Chief Special Warface Operator as a Jason Hayes, leader of a Navy SEAL team (Bravo Team).

Michaeal Irby as Adam Seaver


Namun disebabkan watak Adam ketua sementara Bravo Team terbunuh dalam episode ke 4 musim ke 2 ini, Jason Hayes diperlukan kembali. Konfliks awal berlaku di antara kedua anak beliau tapi akhirnya mereka dapat terima kenyataan yang bapa mereka diperlukan demi tugasan penting negara.



Neil Brown Jr. as Senior Special Operator Raymond 'Ray' Perry, Jason's most trustes friend and the longest tenured member of the team.







Watak yang paling aku suka 😘 Raymond Perry. Biasa orang sukakan watak Hero tapi tidak aku. Ada sesuatu pada watak Ray ini yang buat aku teruja nak menontonnya.





Semua gambar dari en. Google.. 🤗



StatusHati: Musim kedua ni penuh dengan emosi..


2 comments:

adianiez AIDA said...

aida x folo yg ni.
sebab da semakin jarang tgk axn.
dulu kala, axn lah di hati.
semua citer nyer terbaik.

Siti Yang Menaip said...

x follow siri ni.. lama x follow any siri. hehe tapi kita kalo da minat memang follow sungguh hehe..

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...