Followers Remaja Purba

Monday, April 16, 2018

Let's focus on our job


Less talking..
Less walking..
Less day dreaming..
Less internet chatting..
Less facebook..
Less instagram..

Let's focus on our job

Fuh..!Selamat.. takde ayat 'Less Blogging..' 😎..


Pada aku.. selagi kerja siap dan tak susahkan sesiapa.. Alhamdulillah. Itu lebih baik dari cuba mencari kesalahan dan mewujudkan situasi yang kurang menyenangkan dalam diri pegawai. Bukanlah tak boleh ditegur langsung tapi ada masa jangan menambah tekanan dalam diri pegawai bawahan ni.

Namun.. dari sudut pandangan seorang kakitangan yang tiada kelayakan Master ni:
Buluh nak dilentur memang payah..! Rebung yang lembut tu pun belum tentu nak dengar kata. Silap haribulan miangnya melekat pada badan.

In positive way:
Fikir yang baik-baik demi kemajuan kerjaya.



StatusHati: Payah kalau ada boss tak boleh terima pandangan anak buah ni.


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

selamat pagi

Dunia Zumal said...

Hehe betul takde less blogging jadi kena let's blogging...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...