Followers Remaja Purba

Monday, January 3, 2011

Hari Pertama Sekolah

Alhamdulillah berjalan dengan lancar.

Pengangkutan: Ok clear dah ada, dalam minggu ni akan jumpa person in charge.

Sekarang dalam perjalanan balik ke rumah, hubby yang pandu kereta, ni yang sempat buat catatan sikit.

Tak sabar nak sampai rumah sebab lencun kena hujan, lencun sebab peluh, dah ada macam-macam bau aku rasa.

Tak sabar nak berehat.

CUTI: aku apply the whole week tapi rasanya 2 3 hari je kut aku cuti uruskan kakak Irah.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...