Followers Remaja Purba

Friday, July 3, 2009

mc sakit pinggang

02 JULAI 2009 (Khamis)

Pagi:
Hantar hubby – dekat pukul 9 am sampai off hubby sebab gerak lewat dari rumah, kemudian hantar ke rumah pengasuh sebab kakak Irah sekolah. Sempatlah aku pergi telaga cuci baju.

Dalam pada tu aku dapat sms dari hubby:
“abg takut sbnrnye awak tu cuti tapi tak pe la. Abg pun tak tau la nak pg mane” (11:53:33 am)

Petang:
Ambil anak-anak kemudian hubby terus balik rumah.

Malam:
Singgah makan kat kedai ‘akak’, pukul 10.30 pm baru sampai rumah. Hubby leka chit chat kat luar rumah, ada je Team Mata Belalang tu.

Makan ubat 2 set sebab nak bagi lena, xnak fkir sangat pasal sakit nih.

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...