Followers Remaja Purba

Monday, July 6, 2009

Sabtu - BBQ

04 Julai 2009 (Sabtu)

Ni kes dah malas nak update blog dah nih.

Pagi:
Hubby pergi keje pukul 8am, sebelum tu, hubby belikan makanan untuk dimasak. Dah uruskan anak-anak dan sarapan kami duduk depan tv, maklumlah dah boleh tengok astro, takdelah bosan sangat. Lunch dengan anak-anak, aku lebih suka suapkan diorang, then aktiviti tidur.

Petang:
Hubby balik pukul 6 pm, anak-anak baru bangun tidur, keluar kejap beli barang untuk barbeque malam ni.

Malam:
Uruskan anak-anak dan tolong hubby sediakan bahan untuk barbeque


Acara barbeque bermula:
Aku tak berapa nak join sangat sebab pinggang aku belum baik lagi.


Inilah dia sebahagian dari Team Mata Belalang

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...