Followers Remaja Purba

Friday, January 21, 2022

KES Jatuh Tangga di sekolah


19 Januari 2022 (Rabu)

Kes: Jatuh tangga
Tempat kejadian: Tangga sekolah

Kronologi:
Waktu dak Nuha buka kasut untuk garu kaki, waktu inilah ada yang tertolak dan dia jatuh dari tangga. Hailaa anak, kenapalah dekat tangga nak menggarunya..   🤦‍♀  

Sejarah: 
Rasa baru je kejadian jari kaki dia patah dia bermain gelongsor tahun lepas.

KEJUTAN LAIN:
Petang tu dia tertinggal van sekolah dan you know what 🤔 dia balik jalan kaki sorang². Aku terkejut bila dia cakap macam tu. Nak marah pulak, aku penat teramat. Mampu bebel manja kenapa tak tunggu dekat guard sekolah. 

Syukur sangat dia selamat sampai rumah,  jauh kot dari sekolah dalam keadaan kaki dia macam tu. 

Jari kaki yang sama - kes patah tahun lepas.
syukur Alhamdulillah kali ni takde patah atau retak


Selesai: 
2:30 am selesai semuanya. Terima kasih juga pada mereka yang mai teman en. Hubby Lan Abu  😎 Eleh.. Macam dia pulak yang sakit 😜

#RemajaPurba: ...

2 comments:

Maria Firdz said...

Moga cepat sembuh

Suria Amanda said...

alahai Nuha...semoga cepat sembuh

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...