Followers Remaja Purba

Tuesday, August 14, 2012

Tiada Bekalan Elektrik



Surat telahpun dikeluarkan olen TNB sejak 2 minggu lepas..
Hari ni bermula pukul 10am sampailah pukul 3pm nanti ---> sedia sedia jelah..

Ni kalau dak Nuha meragam dan tangan aku dah tak larat nak mengipas dia.. ada harapan ni sejukkan badan kat tempat yang sejuk-sejuk dingin.. kihkihkih.. tu alasan nak cuci mata + kempiskan poketler tu..





psstt: terima kasih pada semua yang bagi petua untuk mata dak Nuha.. insyaAllah akan gunakan sebaiknya susu yang ada..

psstt lagi: hubby ajak ke Kelantan malam tadi tapi setelah memikirkan adanya dak Nuha ni, hasrat hati tu kenalah pendam ---> kena tunggu Nuha besar sikit..

last psstt: Rabu dan Khamis ---> KERJA.. pastu aku cuti seminggu dan confirm ada antara korang pun cenggitu gak kan..



psstt kelip-kelip: InsyaAllah minggu ketiga raya aku akan buat open house ---> tunggu entry susulan..



15 comments:

kakcik said...

Harap2nya kakcik dapat beraya ke rumah Ai nanti. :)

Anum said...

x sanggup

:: Mrs.Eady :: said...

saya last keje jumaat tu..huhu..lepas tu holiday!!

bujal X said...

he~~seb baik pagi ni cuaca sejuk sikit~~

eLL said...

saya esok dah cuti hihi

Rai said...

semoga nuha cepat sembuh kak..

saya cuti straight je.. susah bos nak approve kalau tak..

kinna said...

aiii, rajin bebeno uat kenuri. hrtu aqiqah, pasni open house pulak...

selamat hari raya nuha..nti dtg jln umah auntie pulak ye..

Munnafendy said...

amboi..cara ajak ke kelantan mcm kt sebelah umah je...hihihi...raya kt kelantan ke? kmpung sape?

Kesuma Angsana said...

KA kerja lgi smpai friday n cuti seminggu lepas tu.. mood : x sabar dah ni hehe

QueeN TerataI said...

kak ai.. raya ke mana? rasa nk g umah kak ai.. anta baju.. nnt Queen call akak yer.. :)

Edy Fee said...

wah rami la blogger dtg open house

Hidayah Bach said...

huuhuu..
tak de elektrik..
(alamak..ketinggalan story la..baru sehari dua je tak BW nih..)

mesti terjah nih..
:)

Hidayah Bach said...

eik...
kompius lak dayah..
hehe...surat tnb tu cerita lama ek..?
pasal entry last cornflakes tu dyh ingat dayah dah terjah..hehe..

the malay male said...

panassss

pha is said...

selamat bercuti. dan selamat hari raya...

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...