Followers Remaja Purba

Friday, October 2, 2009

Jamuan raya di PASTI

02 OKTOBER 2009 (Jumaat)

PAGI:
Hari ni jamuan hari raya kat sekolah kakak Irah tapi aku tak bagi dia pakai dulu baju kebaya tu, dari rumah pengasuh baru pakaikan.


nampak chubby


Petang:
Tengah menahan sakit kepala - migraine dari pagi tadi dah kena 'serang', nak tak nak suka tak suka aku telan jugalah uphamol.


****************************************************

(UPDATE)


From: Mazlina Mohamad Isa
Sent: Friday, 02 October, 2009 10:42 AM
To: malu nak send kat reramai sbb umahku jauh… huhuhu…
Subject: buat pertama kalinya... mai ler... mai ler...

Assalamualaikum semua,

Dengan rasa rendah diri, mazs ingin menjemput tuan/puan sefamily ke rumah saya di:

No. 23, Jalan 1E/KU11
Taman Desa Baiduri
42200 Kapar, Selangor
No. Tel.: 017-2043303

Mazs buat ‘open house’ pada 03/10/09 (Sabtu) bermula pd pkul 4 ptg dan ke atas... sampai mlmler…
Jgnler dtg awal sgt sbb tuan tanah nak g tgk pertunjukan udara kat Subang… ngeh3x…

Moga dengan kehadiran tuan/puan dapat memeriahkan suasana…


NOTE: Peta akan diberi sebelum balik hari nih… igtkan mazs kalau mazs lupa…

No comments:

Tabung Purba

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...