Followers Remaja Purba

Wednesday, November 14, 2018

Kegunaan Tupperware



Dalam banyak bekas dalam rumah, bekas ini jugak yang dak Nuha berkenan..

Untuk dak Nuha isikan pencil color dia..


Tupperware #MakBudak dijadikan mangsa..


'Dari sayang tak nak guna langsung, dok tersimpan dalam bilik belakang tu, biarlah anak tu guna isi barang mainan dia.' Memang padu ayat en. Hubby.


StatusHati: Takpelah ibu.. kita beli lain ye..


5 comments:

Kakcik Seroja said...

Kat rumah kakcik ni tupperware yang dalam kotak pun masih ada dah bertahun tak dibuka... Eh...bukan kakcik yang beli, tapi En Suami...

Nor Azimah Ali said...

Comey je, hihi

AisNy said...

Sama la ngan teman... Setiap kali shopping kat GIANT, akan dapat bekas tupperware baru... dah banyak kat rumah... Ingat nak let go je...

Dunia Zumal said...

Nampak sesuai jadi bekas pensil. Hehe

Ann Ishak said...

nampak nau #makbudak kena mintak belikan bekas tupperware baru :D

Ingatan Purba

The author will not be responsible for any comment left by the readers. Please comment using polite language. Thank you.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...